bieberdrama.blogg.se

Never, never, never trust a good girl because they are good liars....

kap. 11 "We are good girls and we lie..."

Kategori: We are good girls and we lie...

 
 
  - Nej, nej, nej, nej, det får inte vara sant…. Mumlade jag och skakade på mitt huvud.

- Ta det lugnt, jag kommer inte skada dig… sa han och kom emot mig.

- Nej! Brast jag och kände hur mina knän inte klarade av tyngden. Jag fall ner på marken med ilskan kokar i min hjärna, tårarna ville bara falla ner fast jag höll kvar dem.

- Skrik inte mot mig, jag vann dig och du är min! svarade han ilsket. Jag kollade på honom med  –är du seriös- blicken.

- Jag är din? Jag är din? Repeterade jag skrattande humörlöst och ställde mig upp på fötter.

- Vet du inte hur man behandla människor eller? Jag har varit fast i ett hotellrum i tre år för att ingen ska bestämma över mig, och nu kommer du för en natt och tror att jag är din?! Svarade jag och kollade självklart på honom med vattniga ögon.

- Jag har fucking inte tänkt att röra dig vad är det du inte fattar?! Skrek han och kollade ilsket mot mig.

- MEN VARFÖR FÅR JAG INTE GÅ?! Svarade jag. Han började skratta humörlöst och kollade på mig som om det var skit jag sa.

- Gå? Och hur fan har du tänkt klara dig? DU FÅR NU ETT HUS OCH MAT PÅ TARLIKEN OCH DET ÄNDA DU BRYR DIG OM ÄR ATT GÅ?! JAG KOMMER FUCKING INTE LÅSA IN DIG I DITT RUM! Svarade han ilsknare en förr och kollade på mig med kokande ögon. En ensam tår föll ner från min kind och innan en till föll torkade jag bort alla tårar i ögonen.

- Jag känner inte igen dig Justin…. Viskade jag och kollade in i hans ögon.

- DU HAR ALDRIG KÄNNT MIG! Tror du att jag är samma Justin som du träffade för tre år sen? För om du gör det har du fel! Jag började med sådana affärer bara för att hitta dig! Fast tiden gick och jag glömde bort allt, till och med dig. Sa han och kollade på mig. Jag vet inte varför den sista meningen sårade mig. Det kändes som att någon hade tagit en kniv och skurit mitt hjärta.

- Jag vill till mitt rum. Mumlade jag och kollade ner med en irriterad/ledsen blick. Han började gå och mot trapporna och jag följde efter honom med avstånd. Han öppnade en dörr och ett stort vitt rum kom i min syn.

- Här, jag kommer inte störa dig. Sa han och gick till sitt eget som var mitt emot mitt. Jag suckade och gick in, stängde dörren efter mig och gick långsamt fram till fönstret. Kolla ut på det fria folket som inte har en ägare som om jag vore en ägodel som folk köper och säljer. Jag hoppades bara att Justin inte har tänkt sätta mig på spel. Jag satte mig på sängskanten och kollade mig runt. Wow, han har verkligen tjänat pengar. Jag slängde ner mig på sängen och stängde ögonen. Varför händer allt just mig?

 

Jag hörde lätta knackningar på dörren. Jag ställde mig långsamt upp och kollade upp mot solskinet som reflekterade på fönstret. Jag sträckte mig och gick mot dörren. När jag öppnade stod Justin framför mig med en stor handväska i ena handen.

- Här är dina kläder. Sa han och gav mig den stora handväskan. Jag nickade med huvudet som tack och kollade bort.

- Om du vill duscha så finns schampo och handduk i badrummet. Sa han och pekade på en av dörrarna som var i rummet.

- Okej. Mumlade jag och tittade vart som helst utan honom.

 - Kayla… började han och tog tag i min arm. Jag kollade på min arm och sedan på honom, han släppte och kollade in i mina ögon.

- Gör inte så…  sa han och kollade på mig.

- Visst, det är du som är bossen över mig så din order min lag. Svarade jag kallt och kollade på honom.

- Nej Kayla! Va bara ditt normala jag bete dig som du alltid brukar göra! Sa han och slängde en arm i luften.

- Justin… jag vet inte hur jag ska bete mig till människor som glömmer bort mig, jag vet att jag snabbt blir bortglömd och snabbt blir hatad av folk, fast den enda frågan jag har är, varför har du kvar mig här då?

- Jag sa aldrig att jag hatar dig. Sa Justin emot och kollade förvirrat/irriterat på mig.

- Jag vill inte ta den här diskussionen just nu, tack för att du hämtade mina kläder. Sa jag och tog tag i väskan.

- Jag vill se dig nere om 10 minuter. Jag skulle precis säga emot fast sedan kom jag på att han äger mig så det är inget att säga emot.

- Okej. Svarade jag och stängde dörren efter mig. Jag slängde väskan på sängen och öppnade den. Alla mina kläder och skor jag hade packat igår var här. Jag tog ut ett par blåa jeans och en långärmad tunn svart tröja över samt underkläder och gick in i badrummet. Jag tog av mig den korta klänningen och hoppade in i duschen. Jag stod inte så länge under vattnet, efter tio minuter hoppade jag ut torkade mig snabbt och satte mig kläderna för att gå ner. Jag tog långsamma steg ner mot trappan med blicken på mina svarta strumpor.

- Jag trodde jag sa åt dig att komma ner om tio minuter inte femton minuter. Sa han och kollade snett på mig.

- Förlåt. Mumlade jag sarkastiskt och ställde mig framför honom.

- Vad väntar du på? Sitt. Sa han och kollade konstigt på mig. Jag satte mig på stolen och kollade ner på den tomma tallriken. Jag har aldrig matlust och det värsta är nog på morgonen.

- Ska du inte äta? Frågade han och tog en tugga från sin macka. Jag skakade på huvudet och kollade upp mot honom.

- Jag är inte hungrig. Svarade jag ärligt och lutade mig tillbaka på stolen.

- Jag kommer vara efter dig tills du äter. Sa han och tog en till bamse tugga. Meningen fick mig att le och allt fick mig att tänka på förr, när jag var sexton.

- Vad bra att man har fått en extra pappa. Kunde jag inte låta bli att säga. Han skrattade till och kollade på mig med ett leende.

- Kommer du ihåg när jag sa till att jag vill att du ska vara dig själv? Frågade han och tittade på mig.

- Mmm…

- Det var just det här jag menade. Sa han och tog tag i min hand som låg på bordet. Jag drog snabbt bort min hand och kollade ner på bordet.

- Gjorde jag något fel? Frågade han och kollade oroligt på mig.

- Är inte van med sådana grejer. Svarade jag ärligt och försökte undvika ögonkontakt.

- Visst. Svarade han besviket och drog tillbaka sin hand på plats. Jag gav en lätt suck och såg mig omkring.

- Är det något speciellt du vill göra? Frågade han och kollade på mig med ett leende.

- Kan vi gå ut? Frågade jag och kollade på honom med hopp i ögonen, jag har varit fast i 3 år i ett rum och om jag fick gå ut var det någon klubb Steve ville gå till eller balkongen.

- Vart?

- Bara ut, jag tycker inte om att vara inomhus.

- Okej, kom då. Sa han och ställde sig upp. Jag ställde mig också upp och gick mot hallen.

- Jag ska bara hämta skorna från väskan. Sa jag och småjoggade upp för trapporna. Jag öppnade min väska tog ut ett par sneakers satte på mig dem och sedan skuttade jag ner för trapporna.

- Det gick fort. Sa han med mobilen i handen. Jag nickade som svar och gav en suck.

- Vill du åka bil eller prominera i området, det är väldigt tyst här jag är den ända som bor i området.

- Jag går. Svarade jag kort och kollade ner på mina skor.

- Okej, kom då. Sa han och öppnade ytterdörren, friheten. Vi började gå mot en stig som ledde oss till en liten skog/trädgård. Justins mobil började ring.

- Jag måste ta det här, fortsätt gå du. Sa han och tog en annan väg. Just nu var det bästa tillfället att springa bort från allt, starta ett nytt kapitel fast det var något som höll mig kvar, något som sa till mig gå inte, stanna kvar du kommer hitta din lycka i livet här. Vilken lycka? Helvete säkert. Jag började gå mot en sjö som var nära stigen. Jag ställde mig framför sjön och kollade ner på vågorna som kom då och då. Man kunde se horisonten på andra sidan. Sommaren man ser på bilder i internet är nog bara i drömmar, för det skulle aldrig hända mig. Ibland brukade jag undra, hur Alisha och Jenna lever. Lever det också i ett helvete eller lever dem i paradiset?

- Vad tänker du på? Frågade Justin bakifrån mig och jag hoppade av rädsla.

- Inget. Svarade jag snabbt och vände mig om.

- Säkert?

- Säkert. Försäkrade jag och drog en hand igenom håret.

- Vill du gå hem? Frågade han och sträckte ut handen.

- Mmm… svarade jag och tog tag i hans han.

 

Jag stod framför spegeln i mitt rum och speglade mig. Idag skulle jag och Zack på dejt och bara tanken gjorde mig galen. Jag testade en vit kort klänning med bruna lädersandaler, man får väll hoppas han gillar outfiten. Ingen var hemma så det betyder full frihet. Båda mina föräldrar var i jobbet och min lillasyster var hos en kompis. Jag skuttade fram till badrummet tog ut min sminkväska och locktången, medan den höll på att värmas upp gick jag mot min mobil, ett oläst meddelande ”Hej sötnos, jag kommer och hämtar upp dig om två timmar, ändrade planer :* /Zack"

TVÅ TIMMAR?? TVÅ FUCKING TIMMAR??!! Jag hade fått sms:et för två timmar sen! Fuckade mobil.

Jag fixade till håret snabbt, sminkade mig lätt och gick ut igenom ytterdörren. Zack stod där med sin bil väntande på mig.

- Vad tog dig sån tid? Frågade han och gick emot mig.

- Eh, min mobil krånglade, fick sms:et för någon minut sen. Svarade jag och la en slinga hår bakom ena örat.

- Det är okej, du ser bra ut. Smickrade han och slingra en arm runt min midja.

- Tack... Viskade jag och kollade ner.

- Kom vi går... Sa han och tog tag i min hand.

Jag gick efter honom satte mig i bilen.

- Vart ska vi? Frågade jag nyfiket medan jag satt på bilbältet.

- Det får du se… sa han testande och startade bilen. Bilen började åka mot olika gator jag inte kände igen.

- När måste hem? Frågade han och kollade snabbt på mig.

- Hur långt tid har du planerat det här ska pågå? Frågade jag innan jag svarade.

- Imorgon? Sa han som om det verkade den mest självklara grejen i världen.

- Okej, visst! Svarade jag snabbt. Jag tog ut mobilen och sms:ade mamma ”Hej mamma, ska sova över hos Stefani idag, tjejkväll! Puss :)” Skicka. Jag började leta efter Stefanis nummer. ”STEF BEHÖVER DIG! Ska ut på dejt nu med Zack! Iiiii! Vi komma vara här till imorgon jag sa till mamma att jag skulle sova över hos dig så pls om hon frågar säg att jag är där! Love ya!” Skickat. Jag pustade ut och la ifrån mig mobilen.

- Är allt under kontroll? frågade han. Mobilen bredvid mig vibrerade 2 olästa medelande. ”Är jag alltid den sista som vet eller? Visst ha det super med Zack och när du kommer tillbaka måste vi ha girl time! Din mamma ringde nyss allt är under kontroll, Love ya!  ;)- Stefani” och det andra var från mamma. Behövde inte öppna den visste redan vad det skulle stå. Jag la ifrån mig mobilen för gått och vände blicken mot Zack.

- Allt är bara perfekt. Svarade jag och pustade bekvämt ut.

- Bra, vill inte att någon ska störa oss ikväll…sa han och höll kvar blicken på vägen. Jag kollade först lite konstigt på honom fast innan han hann märka vände jag mig om mot fönsterrutan med meningen han sa i tanken. Några minuter passerade och bilen stannade. Jag kollade ivrigt runt omkring och insåg att vi var i en skog mitt i ingen stans. Framför ögonen på mig var det en stor trästuga med en lite altan.

- Kommer vi vara här? Frågade jag och kisade mot honom.

- Är det något fel med det?

- Nej, nej, hehe, undrade bara…. Svarade jag och tog ut min mobil. Ingen täckning, fuck!

- Eh Zack, det finns ingen täckning? Sa jag och höll upp mobilen.

- Bra! Det var därför jag valde att komma hit. Sa han och tog tag i min hand.

 

Vi hade ätit en god middag han hade förbrett innan vi kom hit, jag satt på soffan i hans famn medan vi tittade på en komedi film. Mina ögonlock började långsamt bli tunga.

- Kom, jag ska visa dig sovrummet… sa han och ställde sig försiktigt upp. Jag ställde mig upp och gick efter honom, vi korsade vardagsrummet och kom fram till ett litet sovrum med en dubbelsäng.

Zack vände på mig hastigt och tog tag i min nacke. Hans läppar attackerade mina och ett svagt stön kom ut från mig. Han attackerade min nacke och samtidigt försökte han ta av mig klänningen. Jag hjälpte honom på traven och i minde en 5 minuter var hans tröja också på trägolvet.

Zack la mig försiktigt på sängen och sög på ett ömt ställe i nacken. Det ända jag hoppades på var att det inte lämnade märke efter.

- Zack… började jag försiktigt för att få hans uppmärksamhet. Han vända sig och kollade rakt in i mina ögon.

- Snälla… säg inte att du gör det här bara för du är… kåt? Viskade jag och kollade blygt mot honom.

- Jag gillar dig Jenna, jag är inte som alla killar du har träffat.. tro mig… svarade han och la sina läppar långsamt på mina.  Jag accepterade kyssen och la mina händer på hans nacke. Kyssen blev bara allt hetare och våra tungor började slås. Min klänning var nu på golvet med Zacks tröja och jeans. Jag låg med bara underkläder under honom och med värdens bästa syn över mig. Jag kände hur han började leka med kanterna på mina trosor.

- Är du säker? Ville han försäkra.

- Ja… svarade jag med all mod och tog av honom boxern. Han gjorde samma sak med mig, Zack tog av mig bh:n och började försiktigt suga på min ena bröst. Sedan gled mina trosor ner och jag började fega ut, ville jag göra det här?

 - Är du säker? Frågade han igen.

- Ja… svarade jag och gav honom ett leende.

- Det kommer göra ont i början…. Sa han och gav mig en kyss på läpparna. Jag kände hur något kom in i mig och jag fick kramp över hela kroppen, jag spände mig hårt och tog grepp i Zacks rygg.

- Slappna av, du kommer gilla det… viskade han i mitt öra och började suga på min underläpp.

Det kändes som om att vi stannade i stunden och allt annat runt oss fortsatte. Jag kunde beskriva min känsla som fyrverkerier i mig. Minuter, timmar gick och jag hade inte fått nog. Zack la sig bredvid mig och la ett täcke över oss.

- Du var fantastik ikväll… viskade han och la en hand över min kind.

- Tack… svarade jag generat och la min hand över hans.

- Jenna…

- Ja? Svarade jag och kollade upp mot honom.

- Jag vill ta det till nästa nivå… sa han och tog tag i min kropp och la den tätt intill honom.

- Jag med… svarade jag och kände en stor lycka över hela min kropp.

- Sov gott… viskade han i mitt öra och gav mig en puss på kinden. Jag log för mig själv och stängde ögonen. Lyckan har nog vänt för dig Jenna…

 

 

Det har pågått något med Joseph som gjorde mig fundersam. Han hade tagit mig till en jätte mysigt sommarhus och inget har hänt mellan oss, det var inte så att jag var desperat fast han hade inte ens kysst mig sen bilresan. Han hade förändrats helt och hållet. Jag visste inte ens om jag kunde prata med honom. Det var en sådan ilska i hans ögon som gjorde mig rädd. Jag hade precis kommit ut från polen. Jag satt på soffan med handuken runt mig. Joseph har inte släppt mobilen från sikte sedan vi kom, han hade bettet sig så konstigt, jag kände inte ens igen honom.

- Joseph, vi behöver prata! Sa jag modigt och ställde mig upp.

- Vad?! Gå och sätt på dig och sen pratar vi! Sa han irriterat med mobilen i handen.

- Jag ville bara att du skulle ta ett bad eller en dusch för att lugna ner dig… sa jag och la mina händer på hans bröst.

- Ja, ja, okej… svarade han och drog en hand igenom håret. Han gick in i duschen och lämnade mobilen kvar på bordet. Jag småsprang mot den och kollade in senaste meddelande, Vem fan var Kesha? Jag öppnade meddelandena och läste vad det hade skrivit till varandra.   

Kesha: Jag vet allt Joseph! Det är lika gärna du kommer tillbaka till mig.

Joseph: Vad snackar du om? Sms:a inte mig!

Kesha: Hemligheten? Haha, stackars flickvän om hon får veta.

Joseph: Du är sjuk! gå och skaffa hjälp!

Kesha: Joseph det är bäst att du kommer tillbaks till mig, annars får din tjej veta ALLT! Du har på dig en vecka!

Joseph: FUCK YOU!

Kesha: I wish!

Vem fan var den där Kesha? Jag vet inte hur hon ser ut fast hon har redan gått mig på nerverna, och vadå för stora hemlighet? Han hade också sms:at med någon som var okänd.

Okänd: Joseph, du har inte varit aktiv ett bra tag, vi kommer sparka ut dig om du inte kommer tillbaka.

Joseph: Jag har tjej och allt, jag vet inte om jag kan klara det.

Okänd: Med då får du ingen cash.

Joseph: Kan jag få tänketid?

Okänd: En vecka har du på dig Joseph Morgan, inte mer.

Vad var de här för skumma personer Joseph sms:ade med. Jag ställde mig långsamt upp och la ifrån mig mobilen. Småsprang till rummet bytte om till hemma kläder och satte mig på soffan igen. Joseph kom snabbt ut från badrummet med en handduk runt midjan. Hon kollade på mobilen och sedan på mig.

- Har någon ringt? Frågade han snabbt.

- Vem menar du? Frågade jag som om jag var dum i huvudet.

- Spela fucking inte dum svara bara, har någon ringt eller inte?

 - Nej! Ingen jävel har ringt, och vem fan är Kesha?! Och vad är det för hemlighet ni skriver om?! Sa jag argt och ställde mig stadigt upp.

- Du har rotat i mina privatgrejer! Sa han och tog två steg närmare mig.

- SÅ du snackar med en tjej bakom min rygg, ni har hemligheter, du höjer rösten framför mitt ansikte, vi har varit ihop i tre och du har något privat?! Wow Joseph var det därför du tog mig på semester? För att lägga märke på vad du egentligen håller på med?!

- ALISHA HÅLL BARA DIN FUCKING KÄFT! Skrek han och slängde en arm i luften. Jag hade fått nog. Jag gick snabbt till sovrummet packade min väska, ringde en taxi som skulle ta mig här ifrån.

- Du vågar inte ta ett steg ut härifrån?! Skrek Joseph från vardagsrummet. Jag gick med bestämda steg med resväskan i ena handen.

- Annars? Sa jag utmananade och kollade ilsket på honom. Jag kända honom tillräckligt han vågade inte lägga en hand på mig han var för svag. Han vända blicken och kollade ner. Jag gick ut igenom ytterdörren och såg taxin stå framför mig. Jag slängde in min väska och satte mig i bilen.

Igår kväll var jag med grabbarna i ett kasino bar och fick hem en tjej. Det var nog därför jag hade en tjej som låg bredvid mig just nu. Jag satte mig långsamt upp och gick mot badrummet. Igår kväll var en lång kväll för mig och nog för Kayla också, hon hade ju varit ensam hemma från tre tiden tills dagen efter. Och det märkliga var att hon inte hade gå ut från sitt rum, Kayla borde vara utsvulten just nu. Jag gick ut från badrummet satte på mig en vit t-shirt och ett par hängiga jeans, och gick ut ur mitt rum. Jag knackade på Kaylas dörr fast fick ingen respons. Jag öppnade försiktigt dörren och hörde vattnet som rann ner från duschen. Jag satte mig på sängen och kollade mig runt. Rummet såg orörd ut, som att hon hade kommit idag. Några minuter passerade och Kayla kom ut med en handduk runt sin kropp.

- Va fan gör du här? Frågade hon panikslaget.

- Chillar. Svarade jag och la huvudet på sned.

- Okej, fast kan du vara vänlig att gå ut, ska byta om. Sa hon och pusta ut.

- Nej, det är okej, jag kan vara kvar. Sa jag smickrande och kollade upp och ner på henne.

- Du är hopplös… mumlade hon tillräckligt högt så jag hörde och tag sina kläder från garderoben. Jag ställde mig upp och gick emot henne. Hon stelnade till när jag bara var några centimeter ifrån henne. Jag gick långsamt mot hennes läppar och innan de hann nudda så drog hon sig ifrån. Hon kollade panikslaget bort och försökte smita undan.

- Du är min och jag gör vad jag vill med dig…. Viskade jag och la mina läppar mot hennes mot Kaylas vilja. Det gick bara några sekunder innan hon drog sig ur för gott och gick tillbadrummet för att byta om. Vad i helvete håller jag på med? Jag gick ut från henne rum och ner till köket. Gick raka vägen till vardagsrummet o slängde ner mig själv på soffan. Vad höll jag på med egentligen? Vad flög i mig? Varför kysste jag henne? Alla frågor kom på en gång och jag stod inte ut. Jag gav ett ilsket vrål och slängde skålen som stod på soffbordet på golvet, den gick sönder och det ända man såg var miljontals glasbitar.

- Vad står på tok, babe? Frågade tjejen jag hade legat med igår och kom emot mig.

- Inget, låt mig vara. Svarade jag lite lugnare och vända bort ansiktet.

- Det där kallar jag inte inget, min älskling mår inte bra… vad har hänt? Frågade hon och höll om mina kinder. Jag kollade först in i hennes ögon, man kan inte prata ut till horor, och sedan kollade jag upp på trappan. Kayla stod där och stirrade på oss. När hon såg att jag märkte så gick hon ner för trappan och jag hörde ytterdörren öppnas och sedan stängas. Jag ställde mig hastigt upp och till ytterdörren. Hon stod i terrassen och kollade sig omkring. Jag stängde dörren efter mig och hon la märke att jag var där. Hon började gå bakom huset och jag följde efter. Hon slutade gå och vände sig mot mig. Jag gick fram emot henne och stannade framför hennes ansikte.

- Justin vad vill du? Frågade hon efter en evighet.

- Inget. Svarade ljög jag. Jag ville ha henne.

- Varför är jag här då?

- För jag vann dig. Svarade jag ärligt.

- Bryr du dig om mig? Frågade hon och innan jag hann svara svarade hon åt mig.

- NEJ! Fast sanningen var att jag brydde mig.

- Exesterar jag i din värld? Frågade hon igen fast så klart svarade hon åt mig.

- NEJ! Det gjorde hon hela tiden, hon var den ända jag tänkte på.

- Vill du ha mig?!

- NEJ! Så varför är jag hä- Innan hon hann säga klart sin mening attackerade jag mina läppar på hennes och la mina händer runt hennes nacke.

 - Jag gillar dig, fattar du inte det? Sa jag och kollade på henne.

 

 

 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: