bieberdrama.blogg.se

Never, never, never trust a good girl because they are good liars....

Kap. 26 "We are good girls and we lie..."

Kategori: We are good girls and we lie...

 

Jag kollade konstigt på Kayla sedan på mobilen, hur fan visste hon om Courtney? Jag har aldrig berättat om henne till någon, bara till grabbarna. Och jag vet att ingen skulle ta upp henne, eftersom Courtneys kapitel har jag stängt för länge sedan. Och vem fan bad horan Leona att ringa mig?!

- Vad sa hon till dig? Frågade jag Kayla och tog tag på min mobil med ett hårt grepp.

- Hon undrade bara om jag visste med Courtney var, och vet du vad Justin? Jag struntar i vem hon är, jag har ingen lust att snacka om det här. Sa Kayla och gick upp till sitt rum.

Jag kommer inte kunna sova i natt om hon gör så här mot mig. Jag hatar det här. Att det alltid är någon eller något som kommer emellan oss. Jag trodde jag hade fått Kaylas tillit.

Jag sprang snabbt upp för trapporna och gick mot Kaylas rum, låst. Jag visste att hon inte skulle öppna, eller svara så det ända sättet var att hämta extra nycklarna från mitt rum.

Jag tog nycklarna i ena handen och gick tillbaka med snabba steg till Kaylas dörr. Smidigt öppnade jag dörren och såg Kayla sittande på hennes säng.

- Kayla jag kan förklara allt, gråt inte. Viskade jag försiktigt.

- Vem sa att jag gråter? Min mascara är för dyr för dig. Sa hon raspigt. Jag log och gick emot henne. Hon torkade bort sina tårar snabbt och kollade bort mot mitt håll. Jag hatade se henne så här. Jag smekte hennes haka och sedan vände den mot mig, så Kayla kollade på mig.

- Vill du veta vem Courtney är? Frågade jag försiktig medan jag smekte hennes kind.

- Visst. Svarade hon kort och lyfte på axlarna lätt.

Jag lutade mig tillbaks mot sängen.

- Kom. Viskade jag och la en hand bredvid mig. Hon skakade snabbt på huvudet och kollade bort från mitt håll.

- Snälla gör inte så, kom, snälla. Bad jag denna gång. Hon suckade djupt och vände sig mot mig. Kröp fram till mig och gjorde sig bekväm bredvid mig. Jag pussade henne lätt på huvudet och la en arm runt hennes axel.  

- Courtney var min första kärlek. Började jag, jag kände hur Kaylas kropp spände till när jag sa ordet kärlek.

Det fick mig att le, att hon fortfarande blir avundsjuk för varenda liten grej.

- Jag träffade henne dagen jag fyllde 17, jag ska inte ljuga med dig men jag var en player då, hon var annorlunda och inte som alla andra tjejerna jag hade träffat, det fanns något i henne som var speciellt. Fortsatte jag.

- Så du älskade henne? Frågade Kayla svagt. Jag ville inte ljuga rakt i ansiktet på henne, så jag gav ett ärligt svar.

- Ja, för jag trodde att hon verkligen var något speciellt, fast det visade sig att hon var som alla andra tjejer, en patetisk hora som inte förtjänar ett enda öre jag slösade på henne. Avslutade jag och kramade om Kayla.

- Vad gjorde hon?

- Hon var bara en lögn jag trodde på, en falsk bitch som inte förtjänade min tid.

Jag ville inte gå in i detaljer. Jag hade inte lust att tänka på henne just nu, för jag vet hur arg jag skulle bli. Jag tror Kayla förstod mig just nu.

Jag ställde mig upp och gick mot balkong som var mitt emot sängen. Luften var kall.

Jag tog cigarettpaketet som låg på balkongsbordet, tog en cigarrett, stoppade den mellan läpparna, tände den och sög in gifterna.


Jag kände mig mycket snabbare lugn. Jag vände mig och såg hur Kayla smög sig fram till mig och slingrade runt sina armar runt mig.

- Tack. Viskade hon och gav mig en lätt puss på läpparna. Jag rynkade på ögonen brynen och kollade oförståndigt på henne.

- För vad?

- För att du var ärlig med mig, vad annars? Sa hon och skrattade lätt. Att höra henne skratta gjorde mig lugn och glad inbodds.

-Ska jag vara ärlig och erkänna något annat till dig? Frågade jag och slängde ner cigarettfimpen från balkongen.

- Vadå? Frågade hon smickrat.

- Du är het som fan när du är avundsjuk. Sa jag och kysste henne hårt på läpparna, hon backade bak mot sängen utan att avbryta kyssen. Jag slängde ner henne på sängen, kröp över henne och fortsatte kyssa henne runt nacken.

- Vill du veta något Bieber? Frågade hon smickrat och kollade in i mina ögon. Jag höjde ena ögonbrynet för att få ett svar.

- Du är het som fan när du blir kåt. Jag kunde inte hålla mig, jag brast av skratt. Det lät så roligt när Kayla sa den meningen för jag har aldrig sätt den här sidan av henne.

- Varför skrattar du? Frågade hon och slog mig lekfullt på bröstet.

- Nej, det var inget babe, fortsätt snacka. Sa jag snabbt för att inte skratta.

- Ha- Ha- Ha, jätte kul babe. Svarade Kayla sarkastiskt och la armarna i kors. Så denna gest skulle då visa mig att hon är sur.  Jag drog Kayla mot mig och kramade om henne hårt.

Hon var bara min.

 

Alisha hade berättat till Vendela att killarna idag skulle till en klubb nära centerparken, ett kvarter bort ifrån var Vendela bodde. Och det var det bästa sättet att hitta Conor. Han hade nämligen ignorerat henne sedan de kom från Canada. Vendela ville inte springa efter honom som om hon behövde honom i sitt liv, utan hon hade planerat något annat till Mister Conor.

Vendela stod framför spegeln och touchade upp sig. Hon tog ut ett illrött läppstift och pressade den mot hennes läppar. Hon visste hur mycket Conor gillade när hon hade på sig just den färgen på läppstift. Vendela gick mot garderoben och tog ut klänningen hon och Alisha hade planerat sedan igår. En svart kort klänning med bar bak, tillsanmans med ett par vinröda pumps.  

Vendela gick ut från lägenheten med en lite handväska i högra handen. Klockan hade snart blivit tio på kvällen. Vendela gick ner för porttrapporna och ut till den kalla luften.

 

Från Alisha:

Jag är här och de är här också, Conor har inte börjat supa än så skynda innan han gör det!

 

Vendela började gå snabbt och ignorerade alla hungriga blickar på henne.

Hon vände sig mot ett hörn och gick mot klubben. Musiken hördes redan ut från byggnaden och folk trängdes i kön för att komma in. Vendela gick i sina klackskor till en av väktarna och fjäskade sig in, och som vanligt lyckades hon. Att fjäska var den grejen hon verkligen lyckades med.

 

Till Alisha:

Möt mig vid entrén är här nu.

 

Vendela stod vid ett hörn och kollade sig omkring för att vart Alisha hade tagit vägen. Vendela såg en skuttande Alisha hoppandes mot hennes håll. Hon vinkade mot Vendela och samt emot henne.

- Äntligen! Pustade Alisha ut och tog tag i Vendelas arm.

- Så vet du vart dom är? Frågade hon Alisha och kollade ivrigt runt.

- Ja, jag har umgåtts  med Markus hela tiden, du vet Liz’s ex, om jag ska vara ärlig så är han riktigt söt. Viskade hon högt som om hon vore en tonåring som precis har listat ut vem sin beundrare är.

- Okej, men vi planerade något innan, om jag minns rätt?

- Han står där, men någon brud, fick aldrig reda på vad han heter. Sa Alisha och pekade på två mörka figurer. Ilskan kokade i Vendela. Snabbt tog hon av sig skinnjackan och viftade med höfterna fram till Conor. Han såg inte henne från början, så Vendela tog ett steg närmare. Hon satte sig bredvid honom på en barstol, och väntade tills han la märke till henne. Några minuter och Conor vände sig om.

Han reagerade inte först, fast när han tog en bättre titt på Vendela såg han henne. Det konstiga var att han inte brydde sig, han bara fortsatte vara med tjejen. Vendela stod inte ut att se den syn, tårarna bara rann ner från hennes kind. Hon trodde aldrig den dagen skulle hända, och nu kommer den.

Jag fixade snabbt håret, satt på mig jackan och gick ut från Justins hus. Jag gick längst ut gatan för att hitta en taxi som kunde köra hem mig. Jag hade ingen lust att sitta hemma hos Justin och vänta tills han kommer hem, jag hade viktigare saker för mig att göra.

En bild med snabb hastighet kör rakt framför mig och blockar vägen jag gick på. Det blev som en lite chock eftersom jag inte var beredd på det.

- Hoppa in i bilen, jag jobbar med Justin. Sa mannen som satt i bilden. Jag tvekade snabbt och vände mig om.

- Vad vill du mig?

 

- Detta är viktigt, om du vill Bieber ska dö? Så visst. Sa han och gasade på gaspedalen.

- Vänta! Sa jag snabbt och kollade osäkert på bilen. Varför vill han att Justin ska dö? Och vad vill han honom?! Jag kollade hastigt mot bilens håll, sedan bort. Jag fan vill att han ska dö?! Och hur känner han mig?! Jag gick med osäkra steg mot bilen och satte sig på passagerarsätet.

- Duktig flicka. Det visade sig att det fanns en till man som satt i bilen, han riktad en pistol mot mitt huvud och kollade hotfullt mot mig. Just nu blev jag väldigt rädd, Justin borde varnat mig att han visst har fiender, eller vad än dessa mäniskor är för Justin.

Klockan var runt ett och jag låg fortfarande på sängen, med Markus. Jag trodde aldrig jag skulle gå så långt. Fast jag hade inte ett sådant starkt band mellan mig och Liz så skuldkänslor hade jag inte.

Han sov fortfarande, så fridfullt. Jag ställde mig upp, tog tag i min morgonrock och slingrade den runt min kropp. Jag vet inte hur jag hade lyckats ta honom hit, fast är inget jag ångrar.

Markus mobil började ringa, innan jag hann väcka honom tog jag tag i mobilen och svarade.

- Ey Markus, jag tror Snake’s grupp har börjat ta över våra områden, vi ska träffas nu var fuck är du din fucking bög?! Har jag Justins ilska röst höras genom mobilen.

- Men klarar ni inte av jobbet utan honom eller?! Låt honom vila fan! Svarade jag och gick ut till hallen för att inte väcka honom.

- Alisha?! Var fuck gör du med Markus, ge mig honom nu det är viktigt! Vrålade han.

- Tyvärr, han sover och är trött av din äckliga röst Justin, gå och häng dig fan. Svarade jag och la på. Jag gillade verkligen att gå på Justins nerver, fast jag gick nog över gränsen. Jag vet hur mycket han hatade när jag la i mig i hans arbete.   

Markus hörde Alishas röst från hallen. Han ställder sig upp, tar på sig sina byxor, t-shirt och går ut från sovrummet. Hon la ifrån sig mobilen så snabbt hon fick syn på Markus. Hon hade Markus mobilen i ena handen medan den andra hade på höften.

- Varför har du min mobil? Frågade Markus irriterat och tog tag i mobilen.

- Det var bara Justin, det var i alla fall inget. Sa Alisha snabbt medan hon kollade ner. Det var inte meningen att göra honom arg.

- Nästa gång, svara aldrig på min mobil, alla samtal jag får är viktiga. Svarade Markus, la mobilen i bakfickan och gick ut från Alishas hus.

Han gick med hastiga steg mot bilen, tog ut mobilen mot bakfickan och ringde Justin. Han svarade efter några signaler.

- Om det du Alisha kommer jag fucking döda dig. Var det första Justin sa. Markus skrattade och startade på bilen.

- Nej, lugna dig fan, det är jag.

- Bäst för dig, varför svarar den där idioten när jag ringer dig? Säg inte att du ligger med henne på fritiden? Frågade Justin och skrattade.

- Jag tror inte det var anledningen varför du ringde mig, säg vad du vill snabbt. Markus ökade farten och fixade till mobilen så den satt bra på örat.

- Vi ska ha möte, jag och grabbarna är redan här, fast eftersom du är ett sån trög jävel ska du alltid komma så himla sent.

- Wow, är det något mer du vill klaga på nu eller? Låt mig köra i lugn och ro fan. Och med den meningen la Markus på.

 

Grabbarna satt runt bordet och diskuterade om the Snake’s, n stor gangster grupp som härjar i Canada. Justin sitter irriterad och kollar på grabbarna medan hans mobil helt plötsligt ringer.

Det stod Kayla på displayen. Han får ett litet leende på läpparna och svarar.

- Är det Bieber? Hör han en okänd man säga genom mobilen. Justin ställer sig hastigt upp och slänger på bordet framför honom.

- VEM FUCK ÄR DET HÄR?! Vrålar han av ilska och andas tungt.

- Du borde inte bara lämna dina affärer helt plötsligt bara sådär i Canada, jag hörde att din tjej här sysslar med samma skit som du gör, du får väll hoppas att hon avslutar dina affärer.   

 __________________________________________________________________________________
FÖÖÖÖRLÅÅÅÅT FÖR DÅLIG UPDATE!! ny kapitel kommer inom kort! :)
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: