bieberdrama.blogg.se

Never, never, never trust a good girl because they are good liars....

kap. 5 "We are good girls and we lie..."

Kategori: We are good girls and we lie...

 
 

Jag kom hem och la all mat i kylskåpet. La filmen jag köpte på soffbordet och hängde upp mina nya kläder i garderoben.

Jag hade köpt hem kinamat, för jag hade verkligen ingen lust att laga något eller tänka på något. Fast en sak var säker, Diana ska ångra att hon ens kom på att prata om mig, och vem kallar hon för bitch?!

Jag gick till mitt sovrum tog av mig kläderna och bytte om till en t-shirt och ett par mjukisbyxor.

Jag gick mot köket tog min mat och gick till vardagsrummet. Bara för att jag inte hade en pappa och mamma som brydde sig om mig betydde det inte att jag bodde i sopptippen. Jag hade tv och soffa som alla andra det var till sådant mina löner gick till.

 Så småningom så är hela lägenheten snart morden och snygg.

Min lön var hög och det var därför jag fortsatte med det jag gjorde, sälja droger? Jag gör vad som helst för att få pengar, jag var inte desperat fast jag behövde verkligen pengarna.

Jag satte mig på soffan med take away maten på mina knän. Satte på tv:n och där började mina gamla vanor igen.

Efter några timmar var filmen slut och jag klar med maten. Mobilen som låg bredvid mig på soffan började vibrerade. Jag drog mobilen emot mig, ett sms, från Diana?! ”Haha, du borde se ditt ansikte i affären du vågade inte ens titta på mig, gumman jag bits inte! Men Justin gör det så stay away! Det var bara ett varningssms försöker du igen spionera på oss så kommer Justin döda dig! – Diana” Jag stirrade en stund på sms:et. Jag tog ett djup andtetag för att hålla känslorna i styr. Hon kommer dö, idag! Jag sprang in till mitt rum satte på mig ett par svarta jeans och en svart kofta. Satte på mig mina smutsiga sneakers och gick ut igenom lägenhet. Jag tog ut min mobil och började sms mina arbetskamrater, desperat så ville jag ha Dianas adress. Jag vet inte om jag var spion eller så fast mitt arbete visste mycket om folk, det visste väl för mycket. Innan jag började jobbet så behövdes jag inte intervjuas det visste hela min bakgrund med en mening så knäckte mig och jag var med. Den meningen kan jag själv inte bekräfta i mitt huvud.

Efter några minuter fick jag svar och all information jag ville ha om Diana fick jag. Oj, oj, oj, vad har vi här lilla Diana har varit en porrstjärna. Hon började plåtas naken sedan 16- årsåldern och sedan hittade en hemsida henne. Hon slutade sig porr karriär när hon blev 17 år. Wow, hon ska verkligen få betala. Jag fick också med några bilder på henne, usch min mage började verkligen fungera efter bilderna jag såg på henne. Med bestämda steg gick jag mot busshållsplatsen. 10 minuters väntan kändes som 100 minuter, när bussen parkerade vi hållplatsen så hoppade jag in i bussen ivrigt. Jag ville komma fram till hennes jävla gata så snabbt så möjligt.

Några minuters väntan och jag var framme, jag hoppade snabbt av och gick emot med snabba steg till Dianas hus. När jag kom fram så gick jag fram med smickrande steg mot hennes ytterdörr och med det onda leendet på läpparna.  Jag ringde på några gånger tills hon öppnade dörren. När hon äntligen öppnade sin jävla dörr så stod jag baklutat mot en stolpe. Hon kollade först chockat på mig fast sedan gav hon mig samma leende som jag hade på mina läppar.

- Men vem har vi här? Frågesatte hon och skratta uppretande.

- Det är Kayla, och vem är tjejen jag har framför mig, kan det vara Denna? Hon kallades Denna när hon var porrstjärna man kan väl säga hennes artistnamn fast via porrbranschen.

- Vad snackar du om? Frågade hon med en orolig ton och kollade förvirrat och chockat på mig.

- Du vet nog vad jag snackar om din lilla snuskiga slampa… sa jag testande och gick emot henne.

- D- du, du ska hålla din käft innan-

- Innan vad? Ha? Du slår mig? Jag vill bara se din min när hela värden får veta om din lilla smutsiga hemlighet. Sa jag argt och spände hand navlarna hårt.

- Vad är det som händ- stoppade en röst innan jag la märke till vem som snacka, Justin.

- Och va fan gör du här Kayla? Varför gör du alla mäniskor så obekväma? Ha?! Sa Justin irriterat och höll om Diana. Jag skrattade humörlöst och kollade på Justin med -är du seriös?- blicken.

- Hörde jag rätt? Försäkrade jag och höjde ögonbrynet på båda två som stod tätt intill varandra.

- SLÄPP IN MIG! Beordrade jag och gick emellan båda.

- Va i helvette? Brast Diana och kollade chockat på mig. Jag brydde mig inte utan gick emot en laptop som låg på soffan. Jag satte mig bekvämt på soffan. Jag öppnade Google och googlade på sidorna mina arbetskamrater hade skickat till mig. Jag kom in till sidan och det första man såg var Diana med särade ben naken. Den bilden fick mig vilja spy ut hela middagen.

Jag satte datorn på soffbordet och vände den till deras håll.

- Vafan om du är kåt och behöver kolla på porr behöver du komma hit, vadå har du ingen dator egen dator hemma eller? Brast Justin argt och kom emot mig med snabba steg. Han stod bara några centimeter från mitt ansikte, jag kunde känna hur hans andedräkt nuddade min hud.

- Gubben, din flickvän ser fantastisk ut på den bilden varför ger du inte bara den en chans, eller varför inte se på hennes konstnärliga videos? Sa jag sarkastiskt och gav honom ett falskt leende. Han bakade tillbaka snabbt och sedan tittade han chockat på Diana.

- Och juste, Justin kolla in dina sms om några minuter , dina vänner kommer älska synen på din tjej ha sex med främmande frågor… sa jag smickrande och gick ut från hennes enorma villa.

Jag gick emot mitt fönster. Jag fick syn på en bekant Kayla!  Jag öppnade snabbt fönstret och började ropa på henne. Hon kom ut från Dianas hus, vad hade hon gjort där?

- KAYLA! Ropade jag igen och hon fick syn på mig. Jag trodde hon skulle ignorera mig och gå sin väg fast hon vinkade tillbaka och gjorde en gest att jag skulle komma ner. Klockan var snart nio och ingen var hemma, jag tog risken och gick ut från huset.

- Hey, Jenna! Ropade hon och småsprang mot mig.

- Vad har hänt, vad gjorde du där? Frågesatte jag snabbt och kollade underligt på henne.

- Släpp in mig då, jag har mycket att berätta, du gillar inte Diana eller? Eftersom om du gör så kommer du döööda mig! Sa hon med en allvarlig och rolig blick. Jag skrattade till och släppte in henne.

- Jag hatar henne så mycket så det inte går att beskriva! Sa jag medan jag småfnittrande.

- Jag mer gumman, tro mig, kom vi går upp till ditt rum så berättar jag allt med detaljer. Sa hon och jag nickade som svar. Jag ledde henne upp till mitt rum. Jag satte mig bekvämt på min säng medan hon satte sig på min datastol.

- Så berätta allt nu och detaljerat! Sa jag bestämt och kollade stort med henne med all intresse.

- okej, okej, allt började när jag skulle handla mat i morse, jag gick in till en klädaffär och mötte på Justin och Diana och ignorerade dem, sedan började Diana snacka bakomryggen på mig fast högt, alltså meningen var att jag skulle höra allt, jag sa inget utan gick sedan skickade hon ett sms till det gick mig på nerverna så jag rotade i hennes bakgrund och fick tag på att hon var en porrstjärna nu vet alla hennes vänner om hennes snuskiga hemlighet och så klart lät jag Justin inte slippa undan så nu vet också alla Justin vänner att han flickvän var en hora.

- Oh my gosh… var det ända jag fick ut och kollade storögt.  

- I know right? Vänta tills Alisha får höra det här, jag vill verkligen se hennes reaktion. Sa Kayla och skrattade, jag skrattade med fast det var en fråga jag bara var tvungen att fråga.

- Jag trodde du ignorerade oss och inte ville vara eller hänga med oss mer.. Sa jag och kollade ner mot överkastet som täckte hela sängen.

- Jag är en sådan ibland vill jag bara vara ensam och andra stunder tycker jag om att umgås med folk. Sa hon och log stort mot mig.

- Men säg inte att du ska vara ensam nästa vecka och bara ignorera oss? Sa jag bekymrat.

- Nej då jag kom- avbröts Kayla av hårda bankslag. Jag ställde mig snabbt upp och sprang emot fönstret för att se vem som knackade, Justin. Kayla ställde sig snabbt upp och gick ner för att öppna. Jag sprang efter med snabba steg efter henne.

- Jag öppnar. Sa jag snabbt och gick framför henne, jag tog tag i handtaget låste upp låset och öppnade dörren. Det var Justin med kolsvarta ögon, det såg ut som om att det var ett monster som var i hans kropp.

- Kayla du har förnedrat mig! Skrek Justin och sprang emot Kayla med ett strypgrepp.

- DET ÄR SÅNT SOM HÄNDER NÄR FOLK FÖRSÖKER SÅRA MIG ELLER LÄGGA I SIG I MITT LIV! Skrek Kayla och örfilade Justin. Allt blev tyst i några minuter Justin höll i sin kind medan Kayla kokade av ilska och jag stod där lika chockad och förvirrad som alltid.

- Kayla, jag kommer mörda dig… mumlade Justin innan han fick ett utbrott. Kayla backade långsamt bak. Han var bara några centimeter bort från henne och sedan började han strypa henne, jag fick panik och visste inte vad jag skulle göra. Helt plötsligt ser jag hur Kayla tar upp en pistol och håller upp den mot Justin.

- Du rör mig jag dödar dig… mumlade hon oklart och kollade på Justin med hotfulla ögon.

- Snälla Kayla inte här… mumlade jag med en gnällande ton.

- SLÄPP PISTOLEN! Skrek Justin fast Kayla stod i samma position och höll pistolen mot Justin.

- Jag sa, släpp. Pistolen! Skrek han och hoppade på Kayla. Ett stor smäll hördes och allt blev tyst, blev någon skjuten, blev någon skadad, vad har hänt? Alla dem frågorna snurrade runt i mitt huvud.

Kayla såg chockad ut och det ända man såg var Justin som tittade storögt på Kayla.

- Vad hände?! Skrek jag ut och Justin ställde sig snabbt upp.

- Flytta på dig. Sa han och ställde sig upp.

- Va fa- du sköt Kayla vart fan ska du gå du ska fucking ta henne till sjukhuset NU! Skrek jag och pekade mot Kayla som låg på golvet med en hand över såret. Han kollade chockat på mig i några sekunder sedan gick han tillbaka bar upp Kayla och stod framför mig.

- Flytta på dig! Skrek han argt och jag gjorde det snabbt. Han gick ut bärande med Kayla mot Dianas gata, hans bil stod där.

- Kommer du eller?! Skrek han till mig och jag kollade bara förvirrat på honom. Jag nickade snabbt stängde ytterdörren och småsprang mot Justin. Jag satte mig i baksätet med Kaylas huvud på knäna. Hennes ansiktsuttryck var svårt att förklara, Sårad? Arg? Irriterad? När vi kom fram till sjukhuset hoppade Justin av snabbt bar upp Kayla in till byggnaden. Jag klev av bilen och gick efter Justin. Han var frustrerad och arg samtidigt upprörd? Läkare kom snabbt och tog in Kayla in till ett rum. Jag och Justin blev kvar ensamma, det var inte så många i byggnaden.

- Jag måste hem… viskade jag fram och ställde mig upp för att gå.

- Va?! Och lämna mig ensam med Kayla?! Han sa hennes namn äcklat och pekade mot rummet hon var i.

- Ursäkta mig om jag har föräldrar som bryr sig! Jag måste gå! Skrek jag argt tillbaka och började gå.

- KOM TILLBAKA SEN! Ropade han bakom mig. Han sa inte på ett vänligt sett fast jag rodnade i alla fall.

Och vad i helvette ska jag göra här? Jag är ingen bekant eller något till Kayla, var fan är hennes föräldrar? Jag tog upp mobilen och ringade Alisha. Hon svarade inte, FUCK! Jag lutade mig tillbaka på stolen och försökte slappna av. Jag sköt en tjej… det var inte första gången har skjutit en person fast Kayla? Vad fan tänkte jag med, för det första är hon fucking låtsas syster med Alisha och det andra… nej det… vad har gjort?! Jag drog en hand igenom håret och lutade mig fram med huvudet i händerna.

- Ursäkta, står du nära Kayla Stones? Hör jag en kvinnoröst säga bakifrån mig. Det var säkert sjuksköterskan.

- Ja. Sa jag snabbt och ställde mig upp.

- Vad heter du? Frågade hon och höll i en pärm med papper.

- Justin. Sa jag snabbt och försökte se vad hon skrev ner.

- Efternamn? Frågesats hon och kollade på mig i några sekunder.

- Bieber.

- Och hur står du nära Kayla? Det står inget i papprena att du är i någon form av släkting med Kayla Stones. Sa hon och kollade fundersamt på mig. Jag skakade snabbt på huvudet och försökte få upp en lögn.

- Jag är hennes pojkvän, vad har hänt med henne? Ljög jag snabbt och kollade förvirrat på sjuksköterskan.

- Jag borde inte berättade det här till dig eftersom du är inte någon som står nära henne fast jag ska berätta för dig hur hon mår just nu, skottet hamnade i hennes magsäck så vi måste operera bort en bit från magsäcken för att få ut skottet, om hon inte äter så bra så kan ni förstå varför… och du ska snart bli förhörd av polisen eftersom du verkade vara där i brottsplatsen. Sa hon och kollade alvarligt på mig.

- När? Frågade jag irriterat och försökte se lugn och cool ut.

- Snart, det kommer aldeless strax, juste det Kayla kommer stanna över natten så om du vill kan du få ett rum bredvid henne om du också vill stanna. Sa hon och gav mig ett välkomnat leende.

- Tack. Var det ända jag sa och satte mig på stolen igen. Allt var tyst och jag var den ända som satt i väntrummet. Efter några minuters väntan så hör jag stampande, jag vänder blicken långsamt och ser Jenna komma in. Hon hade bytt om, till ett par shorts och ett linne. För någon konstig anledning blev jag kåt, fast det var inte första gången jag blir kåt när jag ser en tjej i korta kläder och dessutom har former.

- Hej. Sa hon snabbt och gav ett tvekande leende.

- Hur kom du tillbaka? Jag trodde du sa att dina föräldrar var sträckta? Sa jag och höjde ögonbrynet mot henne.

- Mina föräldrar sov när jag kom hem så jag lämnade bara en lapp och skrev att jag sov över en kompis. Sa hon nickade.

- Klockan är ju halv tio? Sa jag och stäckte ut handen o visade klockan som låg på handleden.

- Jag vet, fast vad ska jag göra, det vaknar klockan sju på morgonen. Sa hon och ryckte på axlarna.

- Kom.. sa jag och placerade min hand på stolen bredvid. Hon gav ett litet leende och satte sig bredvid mig. Jag lutade mig tillbaka och la en hand på hennes lår.

- Du ser snyggare ut i korta kläder… sa jag smickrande blinkade mot henne.

- Tack… sa hon generat och kollade ner mot golvet.

- Vad tycker du om vi? Du vet? Sa jag smickrande och blinkade mot henne. 

- Justin… vi är i ett sjukhus…. Sa hon tyst och kollade ner med ett leende på läpparna. Jag ställde mig upp och gick emot henne, jag sträckte ut min hand och hon tog tag emot den. Vi ställde oss upp och emot ett litet rum, ett städ rum. Hon kollade blygt på mig, jag tog tag i hennes kind och gick emot henne vi kysstes i några minuter. Fast sedan började det hetta de hettade till i det lilla städrummet.

 
 

Mina föräldrar hade kommit hem och jag ville umgås med dem.

- God natt gumman, vi vet att vi inte har varit med dig så ofta fast vi behöver jobba… sa min pappa och gav mig –snälla förlåt oss ansiktet-

- Det är okej, jag lovar, jag har jätte bra vänner som brukar vara med mig… sa jag och log mot dem.

- Umgås du fortfarande med Justin? Frågade min mamma och gav mig ett litet leende.

- Äh, som vanligt, han är väldigt irriterande just nu så  jag håller mig borta från honom.

- Samma gamla ni! Sa min pappa och log mot mig.

- Aa, men aja, kommer ni vara här imorgon?

- Sorry gumman fast jag och pappa ska gå på affärsresa så vi kan tyvärr inte vara här. Sa min mamma och gav ett övertygande leende.

- Va? Fast ni har bara varit här i en vecka, snälla stanna!! Sa jag och gav poppy face.

- Sorry gumman, fast jag lovar dig, så fort vi får ledigt så kommer vi hit! Sa pappa och gav mig en kram medan mamma hoppade in.

- okej, men jag går och lägger mig… sa jag och ställde mig upp.

- God natt sötnos!

- Natti.. sa jag och gick upp. Jag slängde ner mig på sängen och drog åt mig mobilen. 15 missade samtal från Justin (tönten) och 4 olästa medelanden från Justin (tönten). Jag höjde ögonbrynet på skärmen och öppnade en av sms:en ”asså kan du fucking svara?! Din jävla fake syrra är i sjukhuset!!”  Jag slängde ifrån mig mobilen och la mig under täcket. Ja säkert? Och det ska jag tro på? Tänkte jag för mig själv och slöt ögonen för att få lite sömn.

Mobilen som låg bredvid min kudde vibrerade med hårda ryck, jag slöt upp ögonen långsamt och kollade på skärmen ”C-boy”  

- Hallå? Svarade jag tröttsamt och slängde ner mig på sängen igen.

- Tja! Ey är du också i sjukhuset eller? Frågade han direkt.

- Vadå i sjukhuset? Svarade jag och lite chockat och ställde mig upp med ett ryck.

- Ja? En tjej som heter Kayla blev skjuten av Justin i misstag han ringde mig igår.

- Va?! Okej, okej, jag lägger på nu ska gå! Sa jag snabbt och la på. Jag sprang till min garderob tog ut ett par ljusa jeans och hoddie, satt på dem snabbt och sprang ner till hallen.

- MAMMA, PAPPA, JAG SKA DRA! Ropade jag ut och satt på mina skor för att gå ut. Jag satte mig i en taxi för att åka.

- Vart ska du? Frågade han snabbt och irriterad.

- Vänta.. mumlade jag och tog upp min mobil, jag kollade på Justins sms eftersom han hade skrivit adressen till sjukhuset, och jag som trodde att allt bara var ett skämt?

- Vändel sjukhuset! Sa jag snabbt och satt på bältet. Utan att säga ett ord så började bilen åka. Det tog inte långt tid tills vi kom fram.

- Mina föräldrar betalar! Sa jag snabbt och hoppade ut från taxin. Jag kom fram till entrén och gick snabbt till disken för att fråga om Kaylas rum.

- Kayla Stones, vart är hon? Frågade jag snabbt och kollade runt.

- Rum 244 du går rakt fram och sedan svänger du vänster. Sa hon och log. Jag sa inget utan gick snabbt till rummet. Justin och Jenna satt bredvid varandra och Justin hade sin hand på hennes lår. Jag kände Justin så väl och jag visste vad det betydde de har haft sex.

- Förlåt att jag stör Justin fast det verkar som om att ni hade det väldigt trevligt när jag var borta.

- Ursäkta mig, fast du kom inte igår och jag hade fucking ringt dig flera jävla gånger! Skrek han och ställde sig upp.

- Men förlåt att jag umgicks med mina föräldrar för en gång skull! Skrek jag tillbaka.

- OCH VAD ÄR FELET NU DÅ?!

- ATT DU HADE SEX MED JENNA OCH KAYLA LIGGER SJUK PÅ GRUND AV DIG! Har du inget hjärta eller det var du som skö- avbröt doktorn mig och kollade alvarligt på mig och Justin.

- Ursäkta om jag stör fast patienten har öppnat sina ögon och mumlar Justin. Jag kollade chockat på doktorn och sedan på Justin.

- Justin Bieber, kan du vara snäll och komma in till rummet.

- okej? mumlade han och gick in.

VA? JUSTIN SERIÖST KAYLA?!     

kap. 4 "We are good girls and we lie..."

Kategori: We are good girls and we lie...

 
 

Jag kunde inte fatta vad Justin precis sa. Var det ett skämt eller? Om det var det så var det inte roligt?

- Jag vill snacka med dig… sa jag snabbt och kollade på honom som om att jag dödade honom fast med en blick.

- Varför då? För att berätta att det jag sa var fel eller? Jag får ju säga det jag vill och jag berättar bara sanningen! Som om du inte vet om bilderna?! Skrek Justin den här gången och stormade ut från huset. Kayla ställde sig snabbt upp för att gå. Jag visste inte om hon skulle följa efter honom eller gå sin egen väg hem.

- Kayla, vänta Justin har nog bara vaknat i hel fel sida och din mobil… sa jag och räckte ut mobilen till henne. Att trösta var inte min starkaste sida, jag tänkte igenom noga om vad som hade hänt dem här två dagarna. Kunde verkligen Kayla och Jenna ändra på mitt beteende? Kunde jag verkligen bara bli så jävligt snäll bara så där? Okej jag var schysst och så fast jag ville fortfarande vara mitt gamla jag. Ni vet, bad girl!

- Kom vi ska göra något kul och glömma all drama! Sa jag och tog upp Jenna.

- Men Kayla då? Sa Jenna lite oroligt och kollade åt hållet Kay gick ut.

- Skit i, hon kanske ska slå sönder Justin eller något? Vad ska vi göra åt det? Vi har lite kul! Sa jag och började gå upp till mitt rum. Man hörde Jennas fotsteg som gick osäkert bakom mig. När vi kom upp till mitt så började jag direkt småspringa till mina hyllor. Jag kollade runt och hittade ett par sprejburkar.

- Välj mellan rosa och blå! Sa jag snabbt och höll upp båda brukarna i varsin hand.

- Rosa, just det glömde berätta! Mamma har åkt till mormor och morfar med min lilla syrra över helgen och pappa är på affärsresa så jag kommer vara ensam hela veckan! Sa hon glatt och lutade sig över väggen.

- Good! Jag är bjuden på en fest ikväll och vi ska dra!

- Men det är du som  bjuden inte jag…

- Gumman, när någon bjuder någon så förväntas det att den som blir bjuden bjuder andra, fattar du?

- Asså ni är bara för skumma. Sa hon och skrattade jag skrattade med.

- Just det, dags för make over girl! Sa jag och höll upp ett stor sminkväska.

- Visst! Sa hon glatt och hoppade upp och ner på sängen.

Jag låg på sängen och kollade upp på taket. Det jag gjorde? Var det verkligen rätt? Och vad fan hände egentligen? Det jag gjorde var det rätt eller fel? Och varför blev hon så himla arg, det är ju sant? Vilken kall människa hon var… Ytterdörren ringde och jag ställde mig långsamt upp och började gå mot ytterdörren. När jag öppnade dörren så blev jag först lite chockad sedan skrattade jag bara.

- Hur kom du hit? Frågade jag Kayla och tittade konstigt på henne.

- Du vet nog själv, i din värld finns det inget som heter privat, mitt jobb är bara bäst! Sa hon och bitchblickade mig.

- Okej, jag vill inte vara oförskämd fast du får inte komma in. Sa jag och skratta.

- Men man tackar! Sa hon och gick in till lägenheten och stängde dörren efter sig.

- Du vet, jag vet också hur man leker med killar? Jag kan få dig falla och sedan knäcka dig. Sa hon och bara var några centimeter ifrån mig. Jag kollade först lite konstigt på henne sedan skrattade jag och skakade på huvudet.

- Men vad bra att vi har något gemensamt då? Testade jag henne och hon gav bara en hög suck.

- Men vad vill du! Gav hon upp och kollade småsurt på mig.

- Det jag frågade igår? Sa jag smickrande och kom närmare mot henne. Hon backade bak med bestämda steg och kollade ilsket på mig.

- Jag vet att du försöker såra mig… sa hon med en ledsen ton fast samtidigt bestämt.

- Hur fick du veta på det? Frågade jag lite chockat.

- Jag vet bara… sa hon och gick ut från lägenheten. Vad menar hon? Försöker hon bara skrämma mig eller spela cool? Eller vadå? Är hon verkligen en hemlig spion som vet allt?

Och varför bryr jag mig helt plötsligt om vad hon tycker? Hon är en bitch och jag orkar inte bry mig om vad hon tycker eller tänker, mitt liv handlar om MIG och ingen annan. Jag gick ut på balkongen och tog en cigg. Det var ganska varmt ute och familjer gillade och umgicks parken. Jag bodde i åttonde våning och hade utsikt över allt. Kayla gick ut från porten och jag kollade på henne tills det inte gick att se henne mer. Det var en fest ikväll och jag skulle så klart dit. Jag och killarna skulle dit för att supa och dansa. Hoppas att Alisha och hennes nya töntgäng inte kommer för jag orkade verkligen inte se dem. Och den där Jenna, hon är så irriterande just nu. Jag kan verkligen gå tillbaka och ånrga att jag ens gick till den där festen och mötte tjejerna, och att jag hade sex med Jenna? Vafan tänkte jag med egentligen? Jag satte på mig ett nytt vitt linne och ett par svarta jeans och en skinnjacka ovanför. Let´s start this fucking party!

Jag gick snabbt till garaget och hoppade in i bilen.

Jag kom fram till lokalen festen skulle hållas i. Det var Diana som hade fixat festen så det var en stor chans att jag inte träffar Alisha och hennes nya töntgäng.

- Justin, bro, det var ett tag sen man inte såg dig! Skrek en av mina vänner på mig och slog till hårt i ryggen.

- Yeah man, men nu kommer du se mig så ofta så du inte vill se mitt ansikte mer. Sa jag och skrattade till. Jag och mina polare gick in i lokalen och det första jag la märke till var Alisha som strippade.

 

Jag blinkade till några gången och kollade igen på Alisha, Jenna dansade bredvid henne och skratta. Hur kunde hon ändra sin personlighet så snabbt? Vadå hade hon inte en personlighet fört eller…

Men en grej var klar, Kayla var inte här, bra!

Jag och grabbarna gick in till festen och Diana sprang fram till mig.

- Justin! Jag trodde att du inte skulle komma! Sa hon glatt och kramade om mig hårt. Jag visste inte om att Diana hade känslor för mig till att Alisha berättade det till mig för några månader sedan. Hon var en het brud och låg bra fast har ingen personlighet.

- Varför har du fest i mitten av veckan? Och varför bjöd du Alisha och Jenna? Frågade jag fundersamt och pekade på dem.

- Jag har försökt bli vän med Alisha fast hon vägrade, och så klart så följer det alltid en massa okända personer när man bjuder en… sa hon och drog en hand igenom håret.

- Du har inte svarat på min första fråga?

- Aha, jag kände bara för det, jag är jätte glad att du kom! Sa hon och kramade om mig igen. Jag var bekymrad fast ändå glad att jag inte såg Kayla i sikte. Det var en röst i mitt huvud som sa Justin du hatar Kayla för att hon hatar dig. Min skit i det nu varför ska jag ens bry mig om henne, hon är en bitch som alla andra tjejer i den här festen. 

- Men gå du ta en drink och njut, jag fångar upp dig senare.. sa hon och blinkade. Jag stirrade bara konstigt på henne och gick emot Alisha. När hon såg mig stirrade hon med uppskruvade ögon.

- Vad? Frågade hon snabbt och kallt.

- Vad gör du här? Du hatar ju Diana? Varför kom du på hennes fest med Jenna?

- Och du bryr dig för?

- Asså fuck you… sa jag snabbt och gick där ifrån.    

 

 

-Efter 2 veckor-

 

Jag hade nu hängt med Alisha ett bra tag och vi lärde känna varandra mer och mer för varje dag som gick. Hon var en schysst tjej som verkligen inte tog livet på allvar. Det hon hade lust med gjorde hon. Fast Alisha var ju också väldigt och produkterna hon ville ha kom bara på några sekunder fram till henne. Fast hon var inte en sådan hon bad aldrig om något eller ville aldrig ha något. Hon väljer att ha kul, göra grejer och umgås framför pengar och produkter och det är nog därför jag har henne kvar som vän. Om jag hade alla pengar hon hade skulle de nog vara bortrökta. Jag skulle köpa nya grejer varje minut.  Fast Kayla… jag har inte träffat eller sätt henne på ett tag. Hon bara försvann upp i rök och ingen har träffat henne. Men aja hon dyker nog upp någon dag. Jag låg på min säng och tänkte över grejer. Jag var ensam idag igen. Min lilla syster var hos ett par kompisar medan mamma och pappa jobbade.

Jag hade fått utergångsförbud så jag kunde inte gå ut eller göra något. De hade tagit det mesta från mig, t.ex. mobilen datorn och tv:n.

Jag satt hemma och var uttråkad. Jag tänkte på Justin. Jag visste inte varför fast Alisha sa hela tiden till mig ”Varför tänker du på honom för? Vadå är du kär i honom eller?”

Kär? I honom? Nej… eller jag vet inte, han behandlade mig alltid som skit i hans ögon, är det verkligen så kärlek börjar? Att man behandlar folk som skit?

Jag hade inget att klaga över, det är bara jag som har känslor för honom… 

Fast just nu önskar jag verkligen att jag hade Kaylas nummer. Hon kände jätte många mäniskor från krimineller till kändisar. Jag ville fråga henne ett par frågor, hur är livet egentligen för henne?

Hon har all frihet i världen medan jag sitter här i mitt rum och ruttnar. För några dagar sedan så var det en tjej som var med i tidningen, det stod bara att man skulle se upp för henne och om man pratar eller ser henne så ska man ringa till polisen. Kan hon verkligen vara Kayla?

När vi hängde med Kayla så hade hon berättat att hon redan har förhörts flera gånger och suttit i en cell. Hur klarar man av livet så egentligen? Visst det skulle vara coolt och häftigt från början, fast sen? Tar det aldrig slut? Jag menar, blir hon aldrig trött av allt det här?

Allt tänkande gjorde så jag fick huvudvärk. Jag ställde mig upp och gick emot köket. Tog ett glas vatten och gick tillbaka till mitt rum. Inget att göra…

Jag gick emot mitt fönster och kollade ut. Diana, hon bodde i huset mitt emot mitt. Wow vilken tur jag hade där.. Jag förstod inte på henne. Hon satt där med sin bikini och solade.

Som om någon kommer vilja ha henne? Hon är en slampa som ingen kommer att köpa, bara undran förför hon inte har insett det själv?

Jag skulle precis dra igen persiennerna innan jag såg Justins bil i full fart bromsa vid Dianas hus. Han hoppade av och gick emot henne. De kramades, kysstes? Och sedan in till Dianas hus. VA? KYSSTE HAN DEN DÄR HORAN? JAG TRODDE HAN HATADE HENNE?

Jag har nu raderat bort Alisha, Jenna och Justin från mitt minne nu. Det var så, jag skaffar vänner fast sedan går det bort från mina liv, jag var en sådan, och det är inget att ändra på…

Idag var det en lugn dag för mig, jag hade fått min lön och det var en helg, vad gör jag då? Jo, eftersom jag är en sådan ensam människa så fyller jag på kylskåpet som alltid står tom, och sedan köper jag bara en film eller så. Jag var inte den som tyckte om att gå ut och supa mig.

Jag satte på mig mina sneakers gick ut igenom ytterdörren och låste efter mig. Min pappa hade varit borta i en vecka nu. Jag hade inte sett honom och det ville jag inte heller, vad har han gjort för mig? Bara suttit och druckit framför mina ögon. I de värsta dagarna i mitt liv fick jag sitta ensam i mitt rum och gråta ihjäl och inte en enda brydde sig. Fast allt var slut med det, alla tårar jag har gråtit har tråkat sen långt tillbaka. När jag gjorde min första tatuering så hade jag lovat mig själv att ingen kan bryta ner mig eller få en tår rinna ner från min kind.

Löftet jag gjorde med mig själv var svårt, inte vem som helst skulle klara av det. Jag kom in till centrumet utan att få några blickar på mig, jag hade varit på tidningen i ett bra tag, jag gick förbi ett par skyltfönster och sedan stannade jag vid en klädaffär, varför inte? Tänkte jag för mig själv och gick in till klädaffären. Jag gick runt och letade efter kläderna jag skulle vilja ha.

- Hej kan jag hjälpa dig med någ- vänta… är du inte tjejen från tidningen? Sa helt plötsligt en som jobbade där och jag kände hur allas blickar vände mot mig.

- Va? Jag? Nej, jag heter Vendela, var ligger koftorna förseten? Ljög jag snabbt och alla tog bort blickarna från mig.

- Okej? här! Följ mig. Sa hon och lede mig till tröjavdelningen.  Well, jag ville först inte komma hit fast när jag fick syn på dom snygga tröjorna som fanns på hyllorna så ångrade jag inte att jag kom.

- Tack… sa jag tyst och hon försvann långsamt från min syn, TUR! Jag vill verkligen inte hamna i finkan. Och efter det Michael sa så kommer jag åka dit om han hör något nytt om mig.

Jag började kolla runt på dem långärmade tröjorna fast det var sommar, jag hade aldrig på mig kortärmade tröjor, om jag har det så är det väldigt sällan. Jag visade inte så mycket av min kropp, jag höll det för mig själv. Men jag kollade runt så hittade jag ett par väldigt fina tröjor som ja hade tänkt köpa. Jag stod i kassan och väntade på min tur, det var lördag och det köade med folk, jag borde inte komma idag folk kommer se mig… Jag var sist i kön fast inte länge till, ett par kom glada och ställde sig bakom mig, jag suckade tyst för mig själv och tittade bort. Man hörde hur glada det var, fast en sak var det. Jag kände igen rösterna… de påminde mig om någon… Justin och Denis… Jag kollade inte bak en sekund och väntade tills jag skulle betala. Efter långa 5 minuter så var det min tur att betala.

- Det blir 72 dollar, tack. Jag fiskade snabbt och plånboken och tog ut summan pengar hon bad om från plånboken.

- Tack…Vänta tjejen du ska få kvittot… sa hon hest och jag vänta otåligt för det jävla kvittot.

- Kayla? Hör jag Justin säga bakifrån mig. Fan! Jag kollade inte på honom eller Diana utan tog tag i min påse och trängde mig ut från affären.

- Justin, varför snackar du med henne? Hon är bara en fet bitch som inte försenar din uppmärksamhet. Hör jag Diana säga bakifrån mig och skratta. Jag kollade på henne med ilskna ögon och skratta argt för mig själv, Diana du vet inte vem du snackar om, orden du precis sa ska du betala för…

 

kap. 3 "We are god girls and we lie...."

Kategori: We are good girls and we lie...

 
 

Jag stod bland alla andra tjejerna och vänta på att Justin skulle komma in till mållinjen.

Det tog väldigt långt tid för att han skulle komma in i mållinjen.

- Är du Justins tjej? Frågade en random tjej bakifrån mig. Jag vände mig om snabbt och det var en lång blondin med ett perfekt leende.

- Nej. Sa jag snabbt och vände mig om. Hon ställde sig bredvid mig och kollade snett på mig.

- Har du haft sex med honom? Frågan hon ställde gjorde mig väldigt chockad och små arg.

- Nej, och det vill jag inte heller, och vem fan tror du due som kan fråga mig sådana frågor? Sa jag kaxigt och var nära att putta på henne, fast en bil passerade mållinjen och alla började skrika.

- Haha, hur ska jag säga det här? Men jag har legat med t.ex. Justin, med den attityden kommer du aldrig få en kille. Sa hon lite små kaxigt. Sedan gick hon till vinnaren av racet och det var inte Justin.

Han kom 5:a. När han kom ut från bilen sprang det några tjejer mot honom, han tittade bara och log mot dem. Tönt jävlar! Jag vill fucking hem! Efter 20 minuters väntande promenerade han mot mig.

- Jag är en kändis du vet! Sa han med värdens fetaste leende på läpparna.

- Och? Sa jag och höjde ögonbrynet mot honom.

- Jag vann aldrig en tjej fast jag fick massvis av nummer! Sa han och viftade på ett par små vita papper.

- Okej? Skulle du köra hem eller? Frågade uttjatande.

- Så du väntade på mig bara för att jag ska köra dig hem? Jag är inte en privat taxi. Sa han och fnissa. Jag hade verkligen ingen lust att ha kul eller nöja mig just nu.

- Exat, jag är så dum och väntar här på dig? Varför drar jag inte bara hem? Sa jag ironiskt och vända mig för att hem.

- Nej, jag bara skoja, jag kan köra dig. Ropade han bakifrån mig.

- VILL INTE! Ropade jag tillbaka och fortsatte gå mot okända gator.

- Kan jag få ditt nummer?! Jag vände mig snabbt och kollade med -är du seriös- blicken.

- Det kan du glömma! Skrek jag och korsade gatan.

Jag gick runt i samma område i minst en timme innan jag fick syn på en skylt som ledde mig hem. Efter två och en halvtimmes gående kom jag hem. Jag skulle svänga höger för att gå in till min port stoppades jag av ett gäng snubbar.

- Men vad gör en sockerbit så sent ute, själv också? Sa en av dem och kollade runt för att se så ingen var i närheten.

- Om ni rör mig dödar jag någon av er… sa jag hotfullt och tog fram en fickkniv från fickan.

- Oj, oj, oj, flickan kan, vad heter du sötnos? Frågade den andra och kom emot mig. Han kom så nära så jag kunde känna hans andedräkt av alkohol.

- Något som du inte behöver vet! Sa jag och skar hans lår och började springa. Jag sprang och gömde mig bakom ett träd så de inte skulle få syn på mig. Jag sökte snabbt efter min mobil för att ringa någon fast hittade inte den.

- Fan, jag glömde den i Justins bil… mumlade jag och blev direkt skit irriterad. Jag hade inte en sjukdom eller så fast jag kan inte vara ledsen eller upprörd, jag var udda på det sättet. Tårar och känslor fanns inte i min värd det var bara ilska och aggressivitet. Jag hade ingen sjukdom eller något annat liknande fast jag har aldrig kunnat uttrycka mina känslor på ett rätt sätt och alla i min omgivning sa alltid att jag aldrig skulle visa för folk att jag känner rädsla, sorg, kärlek och så vidare. Det skulle bara vara ilska. Jag har växt upp med det och just nu är det inte något jag kan ändra, eller lättare sagt vill ändra.  Efter en halvtimme stack gubbarna och jag kunde gå in. När jag kom hem kände jag mig fri. Pappa hade inte kommit hem fast det var klockan tre på natten. Han satt säkert ute på gatan och drack eller i en krog. Att mitt liv såg ut som den ser ut just nu gjorde mig ledsen och deppig. Jag har träffat på tusentals ungdomar med bra familjer, ja jag kanske har hjälpt dem med att ta knark och så fast deras familjer blir direkt arga på dem och straffar de. Om jag skulle säga till min pappa ”Hej pappa jag tog droger idag och förlorade min oskuld! vad tror ni han skulle svara han skulle säkert säga ”Jag bryr mig inte” eller om han skulle vara riktigt full skulle han nog säga ”Vad roligt gumman, fortsätt så!” Jag önskade ibland att jag fick ett straff, utergångsförbud, att min mobil blir tagen i en hel vecka bara vad som helst för att få den uppmärksamheten jag alltid vilja ha. Fast nu, jag kan inte åka tillbaka i en tidsmaskin för att ändra på allt. Jag är problemet varför mitt liv såg ut så, mina föräldrar var värdens sötaste par fast när jag föddes så hända alla problem. När min mamma var gravid så var pappa otrogen mot mamma. Sedan gav mamma bort mig till pappa och starta ett nytt liv med en ny kille. Pappa blev förkrossad och började dricka. Jag var i en fosterfamilj tills jag blev 6 år. Pappa tog tillbaks mig och det var som om att jag var i paradiset och kom till ett helvete. Alla tankar fick mig få huvudvärk. Utan att ha bytt om till pyjamas kände jag mig helt slut. Jag slängde mig ner på sängen och sakta blev allt blev svart runt omkring mig.

Jag körde in till parkeringen och när jag skulle kliva av märkte jag att en mobil låg på sätet bredvid. Jag sträckte mig efter mobil och kollade på den Kaylas tänkte jag direkt och la in den i fickan. När jag öppnade ytterdörren till min lägenhet var det kolsvart och tyst. Jag tände hall lampan och slängde av skorna. Mobilen kom jag på direkt och tog upp den från fickan och gick till mitt rum. Jag slängde ner mig på sängen och låste upp mobilen, Inget lösenord? Konstigt? Tänkte jag snabbt och kollade på hennes medelande. Hon har säkert inget emot det. Jag kollade på hennes senaste meddelande och det var bara anonym. I varje meddelande stod det nästan exat likadant fast med olika adresser. Sedan fick hon väldigt mycket hotmeddelanden från skumma människor, det flesta var från män och en liten del var från kvinnor. Jag gick bort från medelande och klickade på hennes bilder. Det var det mest otäcka bilder jag har sätt i hela mitt liv. Folk hade bortrövat henne och tagit hennes mobil och tagit foto på henne. Hon var blodig och man såg hur mycket hon hade lidit på fotona. Annars var det bilder på vapen, och hennes sår, hennes föräldrar. Fast jag fick syn på en bild på henne, hon var glad på bilden för en gång skull. Hade jag verkligen träffat på en kriminell idag? Dessutom en tjej, hon hade gått igenom så mycket, bilderna berättade allt.  Jag som trodde mitt liv var hemskt, mitt liv är perfekt om man kollar på hennes liv. Folk kände mig inte som en snäll grabb. Jag var den badassen, jag knullade bara tjejer och brydde mig inte ett skit om dom sen, vad hände nu?

 Jag vakande av den störande mobilsignalen. Långsamt sträckte jag mig efter mobilen för att svara.

- Vad fan vill du? Frågade jag hest med en mörk ton.

- Du har Kaylas mobil. Sa Alisha direkt.

- Ja, hon glömde den igår… sa jag och gäspade.

- MEN KOM OCH LÄMNA DEN DÅ! Skrek hon och jag la mobilen lite bort från örat för inte skulle bli döv.

- OKEJ, JAG KOMMER! Skrek jag tillbaka och la på. Jag ställde mig långsamt upp och gick emot badrumet, tvättade ansiktet, borstade tänderna och la vax på håret. Jag satt på mig en t-shirt och ett par hängiga sköna byxor. Jag tog tag i mina bilnycklar och lämnade lägenheten. När jag var på väg till Alisha mötte jag på Diana. Hon vinkade till mig för att jag skulle stanna bilen.

- Hej snygging! sa hon när bilen stannade.

- Tja, vad är det? Frågade jag snabbt och kollade på digitalklockan.

- Mötte din tjej igår, gud vilken attityd hon hade.. sa hon och satte sig i bilen.

- Hon är inte mig tjej och varför sitter du i bilen? Frågesatte jag och kollade på henne från topp till tå.

- Vart ska du? Frågade hon snabbt och viftade på håret.

- Alisha, varför?

- Åh det var ett tag sen jag så henne, jag följer helt klart med! Sa hon och satte på sig sina solglasögon.

- Okej? Mumlade jag och startade bilen för att komma till Alisha så snabbt det bara går. Jag var verkligen tvungen att prata med henne. När vi kom fram så klev jag av snabbt och rusade fram till ytterdörren. Jag behövde inte knacka Alisha stod redan utanför på altanen och väntade på mig.

- ÄNTLIGEN KOM DU DIN BÖG! Skrek hon och jag gick emot henne. De satt på en trädgårdssoffa och till vänster om Alisha satt Kayla och bredvid Kayla satt, Jenna? Diana småsprang efter mig med sina 10 centimeters höga klack.

- Hej, Diana vad fan gör du här, du vet själv att jag hatar dig? Attackerade Alisha direkt.

- Men det var ju länge sen vi träffades, hur mår du babe, wow ditt hus är verkligen jätte stort. Sa hon och kollade förvånat på huset. Vad fan ville den här bitchen nu? Jag och hon bråkade för några månader, efter den dagen hade jag ingen lust att se hennes ansikte.

- Om hon inte drar kommer jag slå sönder henne… viskade Kayla från vänster.

- Vadå vad hände? Viskade jag tillbaka snabbt och kollade på Kayla.

- Hon irriterade mig… sa Kayla snabbt och jag nickade bara. 

- Vad har hänt mellan er? Frågasetta Jenna direkt.

- Berättar sen… sa Kayla direkt och Jenna nickade också. Jag och tjejerna hade varit tillsanmans sen väldigt tidigt på morgonen. Vi åt frukost tillsanmans och snackade bara. Det var kul att ha tjejer i ens ålder som förstod, men det var en sak som jag visste lite extra om Kayla och hon inte visste om mig.

- Kan jag få snacka med dig? Frågade Justin och kom emot mig. Jag ställde mig upp och vi gick runt hörnet för att snacka.

- Mobilen. Sa jag snabbt och sträckte ut handen.

- Här, fast lyssna noga nu, jag kollade på hennes medelande och hennes bilder, det var hemskt, bilder på sår bilder på henne när hon blir bortrövad bilder på vapen. Jag avbröt honom och kollade noga på hans ögon.

- Jag vet allt det där, kan jag lita på dig? Frågade jag seriöst.

- Nej?

- Okej, Kayla bodde hos oss sen ung ålder fast när hon blev 6 år flyttade hon hem igen, hennes pappa var och kanske fortfarande är alkoholist och hennes mamma har inte brytt ett skit om henne sen hon föddes, så hon har inte haft den bästa uppväxten.. sa jag och tog tag i mobilen.

- Och hur fan vet du om allt det där?

- När man bor fucking ensam i ett slott och är uttråkad hittar man många papper, foton och dagböcker. Sa jag surt.

- Wow, ska du berättade det till henne? Frågade han och drog en hand igenom håret.

- Hon vet redan, du är den sista som fick veta, FAST om du berättar det vi snackar om nu till bitchen kommer jag slakta dig. Sa jag och kollade noga på Diana hon satt mellan Kayla o Jenna och solade.

- Kolla vad hon gör, hon är inte hemma! Sa jag argt.

- Det var hon som hoppade in i min bil. sa Justin som försvar.

- Som om du inte kan skicka ut henne, vadå är du hennes prins nu bara för att ni hade sex? Sa jag ännu argare.

- Kanske? Sa han och flina. Jag gick bara där ifrån och mot Diana.

- Vad fan gör du? Frågade jag och kollade på henne. Hon ställde sig snabbt upp och fixade till sina solglasögon.

- Ville du sitta här eller? Frågade hon och gick upp som om det var kameror som fotade henne till en modemagasin.

- Gå här ifrån, du vet hur mycket jag hatar dig!

- Men vart ska jag gå? Sa hon förvirrande och kollade runt på alla oss.

- Till helvete, gå bara! Sa jag argt och hon började småspringa bort från huset.

- så ni är syskon nu eller? Frågade jag glatt och kollade på Kayla och Alisha.

- Jag vet inte? Sa Kayla kallt (som vanligt) och kollade bort.

- Så klart vi är, och du är också min syster! Sa Alisha och kramade mig. Jag trodde aldrig att dom tuffa tjejerna var så godhjärtade. Jag trodde de bara drack knarkade och låg med folk. Fast Alisha har visat motsatsen fast inte Justin. Jag ställde mig upp och gick in i huset satte mig i matbordet och väntade på resten skulle komma. Kayla och Alisha kom in pratande och Justin ensam. Han satte sig mittemot mig medan tjejerna gick in till vardagsrummet skrattande.

- kan jag snacka med dig? Frågade Justin och kollade seriöst på mig.

- Mm.. Sa jag snabbt och vända bort blicken från honom.

- För det första kan vi glömma bort om vad som hända igår? Frågade jag stressat.

- Nej? Det där var min första gång! Sa jag argt och kollade oförståndigt på honom.

- Men tjejerna som är en av oss skulle inte bry sig fast det var ens deras första gång. Sa han taskigt.

- Och det andra? Sa jag bitchigt och kollade upp och ner på honom.

- Hur sårar man tjejer på bästa sätt? Sa han ivrigt.

- Göra slut? Och vad fan var det där för fråga.

- Okej… hur kan jag såra Kayla? Frågade han igen fast lite osäkrare. Jag kollade chockat en stund på honom fast sedan reste jag mig upp och var på väg till vardagsrumet innan Justin stoppade mig.

- Om du berättar det vi precis snackade om till någon av tjejerna så är du död. Hotade han och kollade på mig med hotfulla ögon. Hans hot skrämde mig. För han hade den blicken som inte gick att beskriva, ilska.  Jag gick till tjejerna och satte mig på soffan bredvid dem. Jag gav Justin varnande blickar för jag visste att han skulle klanta till det rejält.

- Så Kayla, eftersom du börja hänga med oss så måste man i alla fall få veta lite om din bakgrund? Sa han och lutade sig bekvämt bak mot fåtöljen.

- Jag har haft samma bakgrund som alla oss, bott med min pappa och så.. sa hon kort och började klämma på sina fingrar.

- Men jag har hört något annat? Testande han hennes tålamod.

- Som? Sa hon argt och höjde rösten.

- Jag kollade på dina bilder som du hade fotat via din mobil, vad kan du säga om det? Frågade han och gav ett djävulsleende.

- Vad fan menar du?! Sa hon snabbt och ställde sig upp.

- Ja, du vet nog själv för det är dina egna bilder.. sa han fast lite nervöst.

- Vad menar du med det?! Sa hon och gick emot honom. Han ställde sig upp snabbt och kollade hotfullt på Kayla.

- Du kan inte göra något mot mig Kayla, du är svag och jag knäcker dig så lätt som en tandpetare, du kan inte nudda mig, du får inte nudda mig för om du gör det blir du av med jobbet och huset du bor i… sa han med en låg och mörk röst.

 

 

kap. 2 "We are good girls and we lie...."

Kategori: We are good girls and we lie...

 
 

Förra kapitel:

Två tjejer i korta klänningar kom emot mig, man såg hur nervösa de var när de kom fram till mig.

- Ehh… hej? Jag, jag och min kompis Jenna blev bjuda…. Sa hon nervöst.

- Chilla, drick hur mycket ni vill. Sa jag och kollade lite extra på bruden med svart hår, Jenna, ha? Tänkte jag och blinka mot henne. Det kommer bli en lång kväll för henne.

Åh, Justin var så söt! Fast varför kollade han så konstigt på mig. Jag var en troende kristen som följde Guds och Jesus villkor. Jag var rädd om min kropp och gjorde inte vad som helst med den. Jag var fortfarande oskuld, och stannade helst det.

- Och vad heter du? Frågade Justin Stefani lite otrevligt.

- Stefani? Sa hon blygt och kollade ner mot golvet.

- Okej, det finns så mycket alkohol du bara kan tänka dig i det vänstra hörnet, du kan dra dit. Sa han lite otrevligt, det var som om han skickade bort henne så vi skulle vara ensamma.

- Okej? Sa hon bekymrat och gick långsamt förbi dansgolvet. 

- Så Jenna? Hur har du haft det hittills? Frågade han och kollade upp och ner på mig.

- Jag har inte varit så långt tid här, varför? Frågade jag och kollade konstigt på honom.

- Kom! Sa han och tog tag i min hand. Jag var väldigt nervös och visste själv inte vad jag skulle göra, så det enda jag gjorde var at följa efter honom. Han tog in mig till ett mörkt rum. Det fanns bara en hörnsoffa och ett liten TV.

- Vill du ha kul? Frågade han smickrande och tryckte in mig mot väggen.

- Jag tår nog över det… sa jag nervöst och kände mig hopklämd mellan honom och väggen.

- Varför inte? Viskade han och började suga på min nacka. Jag blundade bara hårt och blev stel.

- Ha? Varför svarar du inte? Jag vet att du gillar det… sa han drog ner sina händer till min rumpa.

- Låt mig vara… viskade jag tyst och kände en obehaglig känsla i magen.

- och om jag inte? Frågade han och tittade rakt in i mina ögon.

- Polisanmäler jag dig. Sa jag bestämt och kollade ilsket in i hans ögon. Han skrattade retande och sedan kollade in i mina ögon.

- Det vågar du inte, och om du skulle så skulle dina föräldrar veta vart du var… sa han och log snett. Han hade rätt, jag sa att jag var på någon jävla födelsedag och när de ser mig här kommer de döda mig. Han lyfte upp mig och bar mig till soffan. Det var väldigt obehagligt för jag visste vad han ville och jag visste hur allt skulle sluta. Han började kyssa mig medan hans högra hand smekte mitt lår. När våra läppar möttes fick jag en flashback i huvudet, Min första kyss med Jack. Han var min ex. Vi gjorde slut pga. Att han var tvungen att flytta från California. Men han har redan startat ett nytt liv med en ny tjej.

Justin började helt plötsligt massera min privata del. Jag stönade okontrollerat och stängde ögonen.

- Jag ser att du gillar det… viskade han och fortsatte.

- Snälla sluta… bad jag och kände hur tårarna samlades i mina ögon. 

- I dina drömmar, tro mig, jag ser att du njuter av det, det har många tjejer erkänt.. sa han och höjde ett ögonbryn innan han fortsatte kyssa på min nacke och sen upp till mina öronsnibbar.

- Det kommer bli en lång kväll för dig… mumlade Justin och drog igenom hans händer i mitt hår. Nej, inte ikväll, jag är inte redo!

Festen var redan på toppnivå och alla dansade runt. Jag visste direkt att Justin redan har hittat en ny brud han kan utnyttja ikväll. Enligt mig så förstör han sig genom att glömma bort sin ex. Hon hade förstört honom efter de hade gjort slut. Av att ligga med andra tjejer får honom glömma bort henne. Enligt mig inte… han påminns bara hur glad han var med henne och hur de andra tjejerna gör honom… hur fan ska jag veta vad de gör honom?! Nu ska jag festa och inte tänka på något en att ha kul. Killen med pulvret kommer snart och snart kommer vi alla känna oss höga.

Jag började springa runt från rum till rum för att hinna hälsa på alla som kom. 

Jeremy kom springande till mig med mobil i handen.

- Men gå runt med din mobil fan! Det är en snubba som är skit irriterad i luren! Sa han argt och slängde mobilen på mig. Jag tog upp den och la mobilen på örat.

- Hålla? Halv skrek jag.

- Är det här en lek för dig eller? Vi gjorde en deal! Bäraren står utanför ditt hus och VÄNTAR! Skrek han. Jag höll mobilen avstånd för örat och sprang upp till mina föräldrars rum. Olyckligtvis såg jag Justin med en tjej.

- Vad fan gör du? KNACKA! Och UT! Skrek han och kollade argt på mig.

- Ska bara hämta pengar, dags att känna oss höga! Skrek jag och sprang ut från rummet. När jag kom ut från huset såg jag en tjej i vår ålder så och vänta med mörka kläder och en lite väska i handen. Jag smög fram till henne och kollade konstigt på henne.

- Kortet! Sa hon snabbt och jag en check till henne med 750 dollar på.

- Här! Sa hon och räckte ut väskan till mig. Jag tog i väskan och hon vände sig för att gå sin väg.

- VÄNTA! Ropade jag och hade en plan. Hon var i vår ålder, och verkade likna mig. Jag såg det bara, ögonen pratar med en vad munnen gör. Hon stannade till och vände sig långsamt.

- Vad har jag gjort nu då?! Ropade hon tillbaka lite sarkastiskt.

- Haha, inget, vill du hänga med in? Frågade jag och med ett leende på läpparna.

- Jag? Nej. Jag ska dra hem och fixa ett par grejer. Sa hon snabbt och kollade med stora ögon på mig.

- Men kom igen, hur gamla är du? Vi kan känna oss höga tillsanmans.

- Jag är sjutton, och nej tack, jag vill inte droga ikväll… sa hon bestämt och vände sig om för att gå.

- Men kom igen! Vi kan väl vara vänner!

- Vänner? Jag är här för att jobba inte skaffa vänner. Sa hon och började gå. Jag småsprang lite efter henne för att hinna ikapp.

- Men seriöst, tycker du verkligen om ditt jobb? Frågade jag och hade frågsatt min.

- Fråga dig själv den frågan så får du svaret. Sa han och gav en snedblick.

- Exat, jag skulle hata det, du hatar det, Let’s have some fun! Sa jag och höll upp väskan.

- Haha, du vet nog hur man skaffar vänner, men jag har jobbkläder på mig. Sa hon och tittade ner på sina svarta jeans och mörkblåa hoddie.

- Vad har du under hoddien? Frågade jag snabbt.

- Ett vitt linne? Varför? Frågade hon snabbt och kollade med hopknutna ögonbryn.

- Ta av dig hoddien och gå runt i  jeans och vitt linne, jag lovar det  är snyggt! Sa jag försäkrat och skratta.

- Haha, aa okej. Sa hon och tog av sig hoddien. Sedan gick vi båda in till huset som var fullproppad med folk.

- Och vart ska vi nu?! Skrek hon för att jag skulle kunna höra.

- Jag ska bara hämta en vän, sen sitter vi tillsanmans och har kul! Svarade och gick tätt intill henne för att vi inte skulle tappa bort oss. Vänta jag vet inte ens vad hon heter? Vad dum jag är som inte har frågat.

- Vad heter du egentligen?! Frågade jag högt.

- Kayla! Du! Frågade hon tillbaka.

- Alisha! Och från och med nu är vi vänner! Sa jag och la min arm runt hennes.

- Haha, visst! Sa hon som svar och vi gick emot mina föräldrars rum för att hämta Justin.

- Justin det där var konstig… sa Jenna och satt på sig sin klänning.

- Det var din första gång baby, va glad att det var jag och ingen annan… sa jag och låg kvar på sängen.

- Men jag gillar inte dig… sa hon tyst och tittade ner på golvet.

- Sen när började vi snacka om gilla och grejer? Frågade jag lite små irriterat och kollade på klockan.

- Men, men du kysste ju mig? Frågade hon förvirrat och kollade storögt på mig.

- Där betyder inget. Sa jag och ställde mig upp för att gå ut från rummet. Innan jag hann öppna dörren så knackade det.

- Justin din bög, öppna! Hör jag Alisha skrika bakom dörren. Jag öppnade dörren och kollade på henne med – vad sa du?!- blicken.

- Äntligen, hoppas du hade det bra.. sa hon och skrattade.

- Käften! Och vem har vi här? Är det till mig? Frågade jag och kollade på brunetten som stod bredvid Alisha.

- Om du rör henne DÖDAR jag dig, hon är en av oss! Sa Al och kollade med dödarblicken på mig.

- Okej… sa jag och tog bort ögat från henne.

- Haha, nej, om du rör mig så dödar jag dig! Svarade hon och både Al och hon började skratta.

- Okej, vad heter du? Frågade jag normalt. Jenna nuddade min rygg för jag skulle kunna släppa ut henne.

- Vänta! Ropade Alisha på Jenna och hon vände sig snabbt och började gå hit. Fan!

- Vad gjorde du och Justin? Frågade hon och fnittrade med tjejen som stod bredvid.

- Seriöst?! Frågade jag och kollade ilsket på Al.

- Nej, jag bara skoja, tål ingen skämt eller? Men vill du börja hänga med oss, du har redan lärt känna Justin… sa hon och höjde ögonbrynet mot mig.

- Mm, visst! Men jag måste nu försöka hitta en vän, jag lämnade henne där nere, jag kanske kommer tillbaka… sa hon och gick längts mot hallen.

- Okej? Svarade jag och kollade tillbaka till tjejen.

- Och vad är ditt namn fröken? Frågade jag och flina.

- Kayla, och va fan gör du? Gå och häng dig. Sa hon och Alisha skrattade direkt.

- Kayla? Sexigt! Sa jag och skrattade med. Vi gick upp till vinden för att kunna vara lite ensamma. Kayla och Alisha satte sig tillsanmans på soffan medan jag satt själv.

- Wow, ni är verkligen inte trevliga, låta mig sitta ensam här? Sa jag putade ner underläppen.

- Du får lära dig tåla! Sa Kayla och gjorde samma min som mig.

- Wow, du vet inte vem du snackar med tjejen. Sa jag och blinkade mot henne.

- Jo, det vet hon visst! Sa Alisha direkt och gav min en dödsblick.

- Okej, chilla, så var är väskan? Frågade jag och kollade runt efter väskan.

- Tänk snabbt! Sa Al och slängde den på min bröstkorg.

- Aj, akta där, såå… vem vill börja? Frågade jag och höll upp några påsar.

- Jag! Sa Alisha direkt och jag slängde en påse till henne.

- Kayla? Sa jag och kollade på henne.

- Nej, jag står nog över, har inte lust att knarka… sa hon kollade ner mot soffan.

- Första gången, ha? Frågade Al och kollade snällt på Kayla. Hon brukar inte vara så snäll mot folk? Hon brukar vara bitchig.

- Nej? Hit med en påse! Sa hon snabbt och jag gav henne en och kollade konstigt på henne. Man såg att det var första gången eftersom hon kollade på hur Al gjorde och sedan härmade hon henne.

Pulvret gick in genom näsan och det kändes som om att hela huvudet brann. Jag kände hur huvudet blev tungt och allt snurrade runt, sedan kvicknade jag till. Min kropp tog inte emot ”giftet” och jag kände att jag inte kunde fortsätta.

- Det räcker för mig… sa Alisha och höll i en kudde hårt.

- Mmm, samma här… sa jag och kände ur allt snurra.

- Jag tror jag ska gå nu. Sa jag och ställde mig upp innan hela min kropp slängde ner mig på soffan igen.

- Nej, då går ingenstans tjejen, om du går hem som du ser ut nu kommer polisen säkert ta fast dig. Sa Justin och kollade ansvarsfullt på mig.-

- Och sen när blev du min pappa? Jag drar om jag vill! Sa jag och gjorde ett till försök för att ställa mig upp. Fast det slutade med att jag ramlade ner på soffan igen.

- Okej, gör vad du vill bruden, kommer snuten så var det du som tog hit knarket och du som sålde det till oss. Sa han som försvar.

- Wow, tack för den du. Sa jag och gav bitchiga ögon mot honom. Jag höll fast i soffans kant för att kunna ta mig upp.

- Ehh, Justin du tog inget? Frågesatte Alisha och kollade skumt på honom.

- Jag har ett race att köra, vi ska samlas om tio minuter, så gör er redo brudar, ni ska stå vid mållinjen och heja på mig. Sa han och blickade mot mig och Alisha.

- Vi? Inte ens i dina drömmar, vi ska sitta och hänga här tills du kommer. Sa Al och lutade sig mot soffan.

- Om du ska sitta här och hänga så tar jag med mig Kayla! Sa han och tog tag i min hand.

- Aj, försiktigt där! Sa jag och smekte stället att drog i.

- Sorry, men kom nu, jag vill inte komma sent, jag gör det här för brudarna. Sa jag och fick ett cheeky leende på läpparna.

- Så du gör det här bara för att ligga med någon? Frågade jag medan vi gick till garaget.

- Ja, om du inte vill? Frågade han och vinka.

- Men lägg av. Sa jag och fick en känsla ”generad” usch, varför fick jag den känslan? NEJ, KAYLA, NEJ!

- Okej, men du följer med nu, och juste, sätt på dig hoddien det kommer vara kallt, annars blir du sjuk OCH så du bara vet så kommer det vara väldigt många heta tjejer som kommer heja på mig. Sa han och startade bilen.

- För det första, varför bryr du dig så mycket om mig? Och för det andra, OM du nu vinner så vill jag inte åka hem i samma bil som dig OCH till sist, I don´t giva a fuck! Sa jag bestämt och kollade ut från bilrutan.

- Wow, tuff brud, har din en pojkvän? Frågade han helt plötsligt och den frågan retade vekligen upp mig, jag suckade djupt suck och kollade irriterat på honom.

- OCH du bryr dig för att? Sa jag med en högra ton och höjde ögonbrynet.

- Jag fattar varför ingen snubbe vill ha dig, du skrämmer ju bort dom med din attityd. Sa jag och flina.

- Knip igen innan du får en blåtira på ögat… sa jag surt och hörde svaga röster av skrik och rop.

- Och där är mina fans! Sa han och åkte in till ett hörn. Det var väldigt mycket folk och en tredjedel av dem var tjejer med superkorta kjolar som stod bredvid ett par kille. Varenade kille hade typ 10 brudar och vad kommer Justin med? Haha, lilla mig.

- Ey, så du bara vet söta Kayla du ska stå bredvid mig som alla andra tjejerna och vara på mig som om du gjorde vad som helst för att ha sex med mig, okej? Sa han och stannade bilen för att gå av.

- Så klart jag gör det älskling, inte ens i dina drömmar! Sa jag och det första ordet som kom upp i mitt huvud ”DIZZAD”

- Sorry sötnos, du har inget val! Sa han och både jag och han gick ut från bilen. Några tjejer som först stod i folkmassan sprang snabbt emot Justin och ville hålla i honom. Jag kramade in mig snabbt i hans högra arm för inte bli klämd av resten.

- Sa ju att du skulle vara på mig? Viskade han och flinade retsamt.

- Haha, jätte kul, jag ångrar sekunden jag gick ut från vinden..

Vänta nu lite, vart har jag hamnat? Från att vara knarkabäraren till Alisha har jag verkligen börjat hänga med dem, som vänner? Det var långt tillbaka jag hade vänner… och allt tack vare mitt jobb… Hur kunde allt gå så snabbt? Och vill jag verkligen det här? Varför frågar jag ens? Så klart!

Kap. 1 "We are good girls and we lie...."

Kategori: We are good girls and we lie...

 

Det inte första gången jag sitter på förhöret med som kallas våra fiender ”polisen”.

- Berätta nu Kayla, var du knarklangaren igen? Frågade Michael mig igen. Den frågan har nu säker upprepade flera hundra gånger. Rummet var kallt och fuktigt, kolsvart med bara ett ljus över våra huvuden som belyste platsen jag satt i.

- Nej har jag ju sagt! Sa jag och kollade bort från hans blick.

- Men folk såg dig! Höjde han rösten.

- De finns inte några jävla bevis! Hämta bevis och jag sätter mig bakom galärerna! Sa jag och gav honom en ilsken blick.

- Låt gå den här gången, fast jag lovar dig Kayla hämtar dom dig en gång till så sitter du där med de andra kriminalarna. Jag tittade bara bort och ställde mig upp för att gå ut. Det fanns stunder där jag verkligen ville sitta bakom galär och ha någon som vaktar mig. Jag hade all frihet jag har kunnat önska mig fast kärleken fanns aldrig där. Min mamma hade säkert redan glömt bort mig från födseln och min pappa… han kan man inte begära så mycket kärlek av. Att ha en pappa som dagligen dricker och inte bryr som om värden ger dig inte så mycket kärlek. Och hur fan ska jag kunna försörja mig då? Jag var tvungen att jobba hos ett par skumma snubbar som sålde knark. Och ja, det var de jag jobbade på, sälja knark. Jag fick bra betalt fast det var inget jag kunde bestämma. Jag skulle hellre vilja plugga på college skaffa en pojkvän och festa alla kvällar med en massa vänner. Men en som mig? Hur ska jag få tag på vänner? Jag håller mig i den nivån jag är…

Jag kom ut från polisbyggnaden och mobilen som låg i fickan vibrerad. Jag fiskade mobilen snabbt ut från fickan. Ett sms ”Anonym” stod det på skärmen. Jag visste direkt vem det var. Min som kallade chef. Jag har nu jobbat för dom i några månader fast vem han är? Det har jag aldrig fått veta.

”Jag vill att du ikväll vid 22:30 lämnar ett par påsar till en fest. Adressen skickar jag sen. Om du inte lämnar...” Yep, och där fick jag jobb. Så såg våra kärleksbrev ut. Jag rusade hem för att ta en dusch och byta om. Jag hade varit i förhören sen igår. Mina ögon var röda som tomat och min kropp orkade inte röra på sig. När jag kom hem sprang jag in till duschen tog av mig kläderna och hoppade in under vattnet. Min som kallade jobbkamrater hade alltid hållit på med mig. De frågersätter alltid varför jag inte knarkade eller varför jag aldrig har testat. Det var ju inte deras problem, eller? Borde jag testa? Jag hade ingen som brydde sig om mig, så vad händer om jag testar? Jag hoppade ut från duschen snurrade in mig i en handduk och gick ut från badrummet.  Jag satt på mig ett par svarta jeans och en mörk kofta över. Jag slängde ner mig på min säng och blundade ögonen. Jag ville inte tänka på något. Just nu tänkte jag bara på att få grejerna gjort för ikväll och få pengarna cash i handen.

- Och vi tackar Gud samt Jesus att vi fortfarande har allt vi behöver på bordet, Amen! Sa Alla och alla släppte tag i varandras händer. Vi började äta och matbordet var tyst. Det kändes som ingen aldrig hade lagt märke till mig. Det var alltid min lillasyster som fick all uppmärksamhet.

- Så hur gick det i skolan idag? Frågade min pappa och log stort mot min lilla syster.

- Jag har haft det som samma gamla tråkiga fredag, FAST jag fick 15 av 15 på mitt prov! Sa hon och log stort mot pappa, jaha, nu ska hon få så mycket beröm…

- Jag är så stolt över dig Lucy! Och du Jenna, hur gick det gick det för ditt fysikprov? Frågade han med samma gamla leende på läpparna.

- B. sa jag kort och fortsatte äta snabbt. Jag hade fått en inbjudan till en fest. Det var Alisha´s fest. Jag hade aldrig blivit bjuden på en sådan fest i mitt liv. Jag trodde aldrig att jag skulle få en inbjudan av henne. Hon var inte min typ, fast jag önskade verkligen att jag var henne, hon var fri och gjorde det hon ville, hon hade pengarna, looken, och vännerna. Hon hängde med dem hon ville vara med och i denna fest kommer jag möta många jag nog aldrig har träffat. Jag tror inte jag skulle bli bjuden från början. Allt var en slump, vi har skåp bredvid varandra och när hon fick syn på mig gav hon bara en inbjudan och stack till sina vänner. Jag blev först glad fast sen bekymrad. Kommer jag få gå?

- Mamma, pappa, en nära vän till mig fyller år idag, hon ska ha en fest, den börjar klockan åtta, kan jag gå? Frågade jag tyst och tittade ner på talriken.

- Vem då? Frågesatte mamma direkt.

- Ni känner inte henne…. Sa jag snabbt och undvek ögonkontakt.

- Du får gå, du har gjort bra ifrån dig med skolan fast jag vill att du ska komma hem tidigt! Sa han och tittade beslutsamt på mig.

- Som vilken tid då? Jag vill inte bara vara där i en halvtimme, kom igen, jag är 17! Protesterade jag.

- Okej, du förtjänar att få lite ansvar, fast var rädd om dig! Sa han och gav mig –gå du och ha kul- blicken.

Jag ställde mig snabbt upp småsprang till mitt rum drog åt mig mobilen som låg på nattduksbordet och ringde Stefani. Efter några signaler svarade hon.

- Hej, du vet Alisha´s fest? Jag fick gå! Sa jag glatt och hoppade av glädje. Det var första gången min pappa verkligen lät mig gå på en fest som började sent och slutade sent.

- Va är det sant? Men du vill väl inte gå? Det kommer vara många och alkohol. Sa hon och tyckte på ordet alkohol.

- Och? Kom igen vi har aldrig kul, det ändra vi bryr oss om är vår framtid, vi kanske inte lever imorgon? Sa jag och hade seriös ton.

- Men mamma är inte hemma ikväll? Sa hon oroligt.

- Okej? Kom då! Som om din mamma skulle lägga märke till det? Hon tar ju hem olika män varje dag? Ingen kommer märka, kom igen! Gnällde jag.

- Okej, okej! Ta med dig ett par snygga jeans och en snygg tröja, klä inte upp dig för mycket annars kommer de tro att vi är tönta. Sa hon och suckade högt i luren.

- Jag vet! Okej kommer, bye! Sa jag snabbt och la på. Jag gick mot garderoben med bestämda steg. Let´s do this shit girl!

- Fest ikväll! Sa jag med ett stort leende.

- Och vem ska hämta alkoholen? Frågade Justin och fixade till sin snapback.

- Vad tror du? Ingen behöver köpa, mina föräldrar har ett stort förråd med bara alkohol, den här festen kommer äga! Sa jag och la en arm runt Justin.

- Kommer vi känna oss höga? Frågade han och jag visste vad han menade.

- Mm, någon kommer hämta det till oss klockan elva, du ska ta emot det för jag kommer vara upptagen… sa jag trött och la mitt huvud på hans axel.

- Okej, wooow, jag ser verkligen fram emot alla brudar du har bjudit! Sa Justin och gned på händerna.

- Aahha, jag vet vad du kommer hålla på med… sa jag och höll mig för att inte skratta.

- Käften Bitch! Sa han och puttade mig på skoj, jag fortsatte bara skratta.  Känner man inte Justin bra kan man döma honom på ett dåligt sätt eftersom han är alltid jätte elak och ilsken fast med oss är han glad och romantisk av sig. Skulle jag vilja dejta Justin? Nej absolut inte, he is a brother from another mother, nothing more.

Jag började gå mot vardagsrummet och slängde mig ner framför Wilma, Alex och Jeremy.

- Har du planerat allt för ikväll? Frågade Alex och tittade oseriöst på mig.

- Det får bli vad det blir, våran uppgift är att fixa drinkar, musiken och få alla höga… sa jag trött och lutade mig mot soffan med en bekväm ställning.

- Varför så trött?

- Sov inte hela natten… svarade jag kort.

- Vadå vad gjorde du? Frågade Wilma smickrande.

- Försökte övertala ett gäng snubbar sälja gräs till mig, de ville först inte fast när det fick veta hur mycket pengar det stod på spel så gjorde vi en deal direkt.

- Och det är? Frågesatte hon.

- Vad fan tror du? Dom får pengarna jag får de jag vill. Sa jag och försökte ta en tupplur.

- Var är dina föräldrar?

- Inte här. Sa jag kort och kände något en ”sakna” var jobb viktigare en mig? Den känslan har jag haft sen jag var lite, kärleken fanns aldrig där... men det är ingen som ska få veta om det, det angår inte någon och det håller jag för mig själv. Båda mina föräldrar ägde ett stort företag som var väldigt stort här i området. De köpte, designade och sålde varor. De gjorde allt för att få pengarna och så gjorde de allt för att få folk bli mer intresserade för deras företag. Men fanns jag med i bilden? Knappast.

- Al! Kommer du? Ropade Justin från trägården. Jag vill inte tänka mer på mina föräldrar, om jag är bortglömd från deras liv så är det bortglömda från mitt liv.

- Vart ska vi? Frågade jag honom när jag kom ut från huset.

- Jag ska möta några från våra grabbar, följer du med? Frågade han.

- Okej? Vad kommer hända? Frågade jag lite bekymrat.

- Vi ska kör ett race, du vet tävla med bilar och vinna brudar. Sa han och blinkade åt mig.

- Aha, jag fattar, kom så går vi då! Sa jag och hoppade in i hans bil. Vi pratade inte hela resan fast radion var på i högsta volym.  Justin var en tystlåten person. Han hade inte heller någon han kunde lita på. Han berättade aldrig och sitt privatliv, ser man honom arg så ska man vara så långt borta det bara går från honom, om man ska beskriva Justin med ett ord så är det aggressiv på ett sett. Hans andra jag känner jag inte. Jag kommer ihåg att Justin en gång berättade till mig om sitt förhållande. Han var ihop med en tjej, den tiden var han värden snällaste och gulligaste. Fast hon gjorde slut med honom och hela hans värd blev upp och ner. Han började hänga med oss för att glömma bort det som hade hänt. Ibland kunde jag tycka synd om honom. Han var en fin människa, fast han blev inte den bästa av att hänga av oss. Men våra  liv var mer spännande en andras, våra liv var roligare och mer intressantare. Justin stannade bilen och gick av snabbt jag hoppade ut snabbt och små sprang efter honom.

- Så ska vi tävla ikväll? Frågade Justin ett par snubbar.

- Gata? Frågade en av killarna snabbt. Justin sa adressen till min gata och killarna började prata med oss. Jag såg hur en av killarna började stötta på mig. Han var svart hårig och blåögd.

- Såå, jag har fest ikväll, vill du komma? Frågade jag smickrande.

- Du behöver inte ens fråga sötnos, jag kommer. Sa han och vinkade åt mig. Justin stod bara bredvid och hånflinade.

Medan Alisha snackade på så vibrerade mobilen som låg i fickan. Jag fiskade upp mobilen snabbt och svarade.

- Va fan är ni? festen har redan börjar folk strömmar in! Sa Alex argt.

- vi kommer! Chilla! Sa jag lugnt.

- SKYNDA! Skrek hon innan hon la på.

- Gosh, fuck her... Mumlade jag för mig själv och promenerade till bilen. Jag satte mig och Alisha var redan där. Snabbt så åkte jag hem till Alisha. Musiken hörde redans ut från huset och man såg hundratals tjejer i korta klänningar och kjolar, Sexiga, det kommer att bli en lång kväll för mig...      

Två tjejer i korta klänningar kom emot mig, man såg hur nervösa de var när de kom fram till mig.

- Ehh… hej? Jag, jag och min kompis Jenna blev bjuda…. Sa hon nervöst.

- Chilla, drick hur mycket ni vill. Sa jag och kollade lite extra på bruden med svart hår, Jenna, ha? Tänkte jag och blinka mot henne. Det kommer bli en lång kväll för henne.

 

 

 
 

Roller + handling t "We are girls and we lie"

Kategori: Allmänt

 
NAMN: Alisha White
FÖDD: 1996, 8 Oktober 
PERSONLIGHET: Missbrukare, dramatisk och rolig på ett sätt. 
 Hon är en av de populära i sin klass. Hänger alltid med killarna, har redan börjat röka och dricka
 bryter helst på alla regler så mycket det bara går tills det når över en viss gräns.
 
 
NAMN: Kayla Stones
FÖDD: 1996, 12 Augusti 
PERSONLIGHET: Har inte haft den bästa uppväxten så hon känner sig alltid väldigt ensam.
Annars är hon en livlig person som älskar göra det omöjliga. Bryter gärna några regler och snuten? inget att vara rädd för!
 
 
NAMN: Jenna Beckham
FÖDD: 1996, 19 December.
PERSONLIGHET: Har alltid varit den lydiga tjejen som har stolta föräldrar. 
Hon har alltid viljat vara sig själv fast samtidigt göra sina föräldrar stolta. En sprallig person fast har 
inget emot att bryta mot föräldrarnas vilja ibland...
 
 
 
NAMN: Justin Drew Bieber
FÖDD: 1994, 1 Mars
PERSONLIGHET: En av dom tuffa, brudar? helt okej med mig bara de är bra på ligg.
Röker? Såklart. Dricker? att man en vågar fråga. Är de jag som är den farliga eller? Omtänksam och snäll.
Kan vara väldigt romatisk av sig fast det finns en sida av honom han döljer, får man veta den?
 
                                                                      HANDLING:
"Jag har alltid varit den tjejen som håller mig till mina vänner och lyder, får bra betyg och tänker på min framtid" - Jenna.       
"Jag har kul och jag triv med den jag är, älskar folk som är runt omkring mig och gör vad jag vill, YOOLOO!" - Alisha.
Jag har gjort så mycket, jag har gjort så mycket så om snuten skulle få tag i mig skulle jag vara i fängelsen tills jag ruttnar. Jag har alltid velat ha kärleken jag aldrig har fått från mina föräldrar aldrig har gett mig, kan jag få den?" -Kayla
 
Kan någon av dem bli något de vill eller något de önskar 
     de kan bli? De har aldrig träffat varandra fast på en fest gör de det
   Vem av dom är farlig? vem av dom bara spelar? Och vem av dom
kommar att bli något. Kommer Justin utnyttja nån av tjejerna?
            Kommer den farliga visa sin riktiga sida eller kommer allt vara ett spel?
 
                              Följ novellen "WE ARE GOOD GIRLS AND WE LIE" och få reda på svaret.....
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Välkommen till min nya blogg!

Kategori: Allmänt

Mitt första inlägg.