bieberdrama.blogg.se

Never, never, never trust a good girl because they are good liars....

Kap. 18 "We are good girls and we lie..."

Kategori: We are good girls and we lie...

Kesha gick ut från lägenheten, låste dörren efter sig och tryckte på hissknappen. Hon hade precis fått ett sms från Alisha, det stod något om gamla goda tiden och att hon behöver Kesha’s hjälp, varför just mig? Tänkte hon för sig själv. Sist de träffades var för 3 år sedan. Helt plötsligt får Kesha ett sms från Alisha och säger jag vill träffa dig. Kesha var jätte förvirrad eftersom hon trodde att Alisha hatade henne. Hon gick snabbt mot busshållsplatsen som var bredvid radhusen, tog den första som åkte till Alisha. Kesha’s liv hade inte förrändrat så mycket. Hon hade bara slutat stötta på killar lika ofta som förr. Kesha fortsatte plugga, fast den viljan om att plugga var inte så stor. Det fanns nog inte en sådan stor skillnad mellan den gamla Kesha för 3 år sedan och den hon är idag. Bussen stannade en bit bort från Alisha’s hus. Hon hoppade av och promenerade till Alisha. Det var fler som var där eftersom alla lampor var tända i huset, det kunde man se av de gigantiska fönster huset hade. Långsamt gick Kesha igenom ingången och knackade på Alishas dörr. Några långa sekunder gick innan Alisha öppnade dörren.

- Kesha! Finns det någon som följer efter dig? Frågade Alisha snabbt och kollade oroligt omkring sig.

- Nej? Jag tror inte det i alla fall? Sa Kesha förvirrat och kollade underligt på Alisha. Alisha pustade ut och drog in Kesha snabbt in till huset.

- Varför ringde du mig? Frågade Kesha till slut och rynkade på ögonbrynen.

- Kom in så får du veta. Sa Alisha och gick in till vardagsrummet med bestämda steg. Kesha svarade inte utan gick efter henne. Hon chockades av synen hon såg i vardagsrummet.

- Vad.. vad är.. det här? Stammade Kesha.

- Ser du inte? Sa Kayla i bakgrunden. Kesha vände sig snabbt och kollade på Kayla i några sekunder.

 - Vad ska ni göra med detta? Frågade Kesha tillslut och försökte glömma bort dåtiden och starta en ny sida med dessa människor.

- Jag har ingen aning. Sa någon annan i bakgrunden. Kesha vände sig om och såg Jenna, hon hade förändrats.

- Och vem mer kommer dyka upp? Justin? Gissade Kesha och la armarna i kors.

- Justin har inget med det här att göra. Sa Kayla snabbt och bestämt. Alla var runt varorna nu. Kartonger, stora kartonger med droger, vapen och dyra smycken. Kesha visste direkt att smyckena var stulna.

- Vart ifrån kommer allt det här ifrån och vad ska ni gör med detta? Upprepade Kesha igen.

- Jag kan inte berätta vart varorna kommer ifrån, fast om du accepterar förslaget jag nu ger dig så kommer du få veta allt och mycket mer. Sa Alisha med Kayla nickande bakom henne.

- Vad? Sa Kesha snabbt och kollade misstänksamt på alla.

- Du behöver pengar. Pengarna rinner ner som ett vattenfall hos oss. Sa Kayla och kollade intensivt på Kesha.

- Jag är med.

 

Anledningen varför tjejerna lockades till den kriminella världen.  

 

 

 

Alisha ville inte vara kvar i ensamheten, isoleringen och längtade efter äventyr.

Alisha har varit hemma i ett bra tag. Hennes föräldrar träffar hon bara en gång i tre månader minst. Hon var trött på att få allting rakt framför näsan på sig, hon kände sig meningslös, att hon inte behövdes. Att Alisha kom in till denna värld var inte för att hon behövde pengar, pengar var det sista som kom i på tanken. Just nu var det ända hon tänkte på var äventyret hon kommer gå igenom, fast konsekvenserna hade hon helt glömt bort. 

 

Kayla tillhör redan denna värld. Man kan väll säga att hon är uppväxt där. Redan sen 16-års åldern har hon lockats till kriminella världen. Fast sakta men säkert har hon dragit ut sig. Kayla orkar inte leva på Justins pengar, det känns som ett stort tyck och snart inte kommer att klara av. Just nu är det bara pengarna som är på tanken. Konsekvenserna och riskerna tar hon, det har hon gjort förr.

 

Jenna beskrivs vara den snälla och oskyldiga tjejen. Alla som hör hennes namn bedömer henne som den typen. Jenna vill inte vara den tjejen längre. Jenna har alltid ett leende på läpparna för att dölja allt annat. Bakom leendet finns ett elakt skratt hon vill hela världen ska få höra.

Hon vill ha äventyr i livet, kunna ta vara på sin ungdom och inte slösa bort allt i böcker.

 

Kesha har inte haft den bästa relationen med sina föräldrar. Hennes pappa dog när hon var ung av cancer. Mamman drack sig full för att glömma bort sorgen och där emellan var Kesha. Hon hade inte så många kära, och levde i sorg. Hon hade redan testat på branschen genom att sälja säg själv på gatorna. Med pengarna får hon i alla fall mat i magen. Fast hon slutade med det som småningom på grund av kärleken hon hade för Joseph som nu är borta. Just nu var pengar det ända som fick henne att acceptera förslaget.    

 

Ikväll skulle första varan levereras. Jag skulle stå på plats med grabbarna för att skriva under ett kontrakt, medan Leona skötte sitt jobb. Jag hade fått ett samtal av Alisha igår kväll. Jätte dålig tajming. Hon verkade ha något på tungan att säga fast jag lyssnade inte. Jag tog upp mobilen och kollade på mina kontakter. Jason, Alex, Markus, Leona, Conor, Kayla… Jag skulle trycka på ring knappen fast något hindrade mig, jag vet inte varför jag inte vågade ringa. Jag tryckte på Kaylas namn och la mobilen mot örat. Några signaler hördes innan Kayla svara.

- Hallå? Jag svarade inte jag var tyst och lyssnade på Kaylas röst. Jag saknade hennes röst, hennes ögon, hennes läppar, jag saknade Kayla.

- Hallå?! Är det någon där, annars lägger jag på. Sa hon och suckade högt. Jag märkte att hon var irriterad.

- Eh, det är jag Justin, jag undrar bara hur du mår. Sa jag snabbt och försökte låta seriös och inte som en hopplös romantiker som saknar sin älskade.

- Jag mår bra. Bekräftade hon.

- Tjejerna har det hittat en plats att sova på? Frågade jag och lutade mig mot väggen.

- Jag vet inte, är inte där just nu. Sa hon snabbt, hon försökte undvika ämnet.

- Vadå ”du är inte där just nu”? Frågade jag nervöst.

- Ja, som jag sa, jag är inte hemma hos dig just nu. Sa hon kallt.

- Kayla, var är du? Frågade jag och kände hur ilskan började ta över mig.

- Jag är hos Alisha, med Jenna och Kesha just nu, är du nöjd med svaret jag har gett dig nu? Sa hon en aning kaxigt.

- Varför är du med Kesha? Frågade jag. Allt lät så konstigt, jag började misstänka något jag inte ville.

- Jag kan tyvärr inte berätta mer Justin, ring mig senare jag är upptagen. Sa hon och suckade.

- Kayla… Jag saknar dig. Erkände jag och la min fria hand i fickan. Det blev en lång tystnad.

- Jag saknar också dig… viskade hon tyst. Ett pip hördes, jag drog bort mobilen från örat. Jag kollade en stund på mobilen, jag var ledsen fast fortfarande glad, ledsen att vara så långt bort ifrån Kayla fast glad över att höra att hon saknar mig. Jag skakade av tankarna oh gick ut från byggnaden. Jason satt där i sin bil väntande på mig. Jag gick mot bilen, satte mig bredvid Jason.

- Vad tog dig sån tid? Frågade Jason och startade bilen.

- Snackade med någon. Sa jag kort och vände blicken.

- Kayla? Gissade han. Gud vad svårt det var att lista fram.

- Ja… suckade jag irriterat. Jag gillade inte diskutera om Kayla med killarna. Det kändes inte rätt.

- Var är killarna? Frågade jag snabbt innan han skulle ställa en annan fråga om Kayla.

- Alex och Conor är med transporten och Markus är kvar i kontoret med ett par andra grabbar. Jag nickade och tog ut mobilen från fickan. Jag var rastlös, trött på allt omkring mig. Några minuter kändes som sekunder gick och vi var framme hos mannen som ville köpa varorna. Jag hoppade av bilen och gick mot mannen och hans grabbar. Allt gick så snabbt, vi fick cash i handen och sedan drog vi. Jag tyckte själv det gick fort eftersom jag inte var så himla koncentrerad. 

Vi kom tillbaka till huset, och det första jag gjorde var att gå tillbaka till mitt rum, jag hade inte lust att prata med någon. Jag öppnade dörren och såg en syn jag verkligen inte hade lust att se. Leona liggande på min säng med ett glas vin i handen.

- Äntligen, jag började tro att du inte skulle komma…. Sa hon testande och kom emot mig. Jag backade snabbt back och kollade ner.

- Ut nu! Jag är inte på humör. Sa jag irriterat och drog en hand igenom håret.

- Varför kollade du ner gullet? Frågade hon och stod framför mig, bara några centimeter ifrån mig.

- För jag inte har lust att se dig? Vad fattar du inte med att gå ut?! Gå fucking UT! Skrek jag den här gången och drog ut henne från rummet, och låste dörren efter mig. Jag tog av mig jackan, tröjan och slängde ner mig på sängen. Jag låg med mobilen i handen. Ett sms kom upp på skärmen ”Från: Kayla” jag öppnade snabbt medelande och läste det ”Hej, uttråkad, vad gör du? Förlåt om jag stör…”Ett litet leende spreds på mina läppar. ”Du stör aldrig mig, ligger på sängen och tänker på dig, själv?”skrev jag och väntade på svar. Några sekunder gick och hon svara ”Ligger på sängen och tänker på mig? Woow är det något som händer där bieber? Haha, samma här fast jag gör inget med mig själv, jag låste in mig i mitt rum, ugghh tjejerna är så jobbiga -__-”

 Jag log och skrev ”Inget händer här, du gör alltid mig på bra humör, är dem så jobbiga?” Jag såg att hon skrev tillbaka ”Du anar inte, redan dag ett tog de över mitt rum, fast jag skickade dem till ditt” Mitt rum? Jag sa ju åt dem att inte gå in tänkte jag. ”DET VAR INTE MENINGEN ATT DU SKULLE VETA DET DÄR! Jag saknar dig?” Jag skrattade för mig och skakade på huvudet ”Jag saknar dig också, såå mycket. Gå och lägg dig nu det är sent! Godnatt”

”Godnatt Justin…” Jag la ifrån mig mobilen med ett leende på läpparna.

 

Jag vaknade klockan 7 av mobilen. Långsamt reste jag mig upp från sängen till toan. Tvättade ansiktet och fräschade upp mig. Ännu en dag jag måste sammarbeta med Dylan. Tjejerna ville träffa mig idag också. Vi skulle diskutera med vem vi skulle sammarbeta med, vilka länder varorna skulle transporteras till och vem som skulle ta emot varorona. Man kom så snabbt igång med allt. Jag blev så tagen av världen, att jag inte började bry mig om livet. Snabb gick jag ut från huset utan att någon märkte till, och åkte till skolan. Skolgården var full med elever. Minuten efter jag kom ringde det in. Irriterat gick jag till skåpen tog ut matteböckerna och gick mot klassrummet. Alisha satt längts bak i klassrummet och vinkade mot mig. Snabbt satte jag mig bredvid henne och la böckerna ifrån mig.

- Ovanligt att se dig här? Sa jag och tog ut mobilen från bakfickan.

- Tror du verkligen jag kom hit för att lära mig något? Jag kom hit för att hämta dig. Sa hon och ställde sig upp.

- Jag kan inte gå nu, jag har lektioner att gå till! Är jag den ända av er som verkligen tänker på min framtid? Frågade jag och öppnade böckerna som låg framför mig. Hon suckade högt och slängde ner sig på stolen med en duns.

- Ja, och matte? Jag hatar matte. Sa hon och kollade irriterat på läraren som precis kom in till klassrummet.

- Man kan inte älska allt… flina jag och kollade på den irriterande Alisha. Jag slog upp sidan vi sist arbetade på och kollade mig runt i klassrumet. Dylan ställde sig upp och gick mot mig. Fan nu kommer Alisha inte sluta prata om det här.

- Ska vi fortsätta med projektet idag eller fortsätta imorgon? Vi måste lämna in den om två veckor Jenna. Sa han och försökte låta allvarlig. Jag skulle svara ja fast det kan man inte svara när man har en tjej som heter Alisha bredvid sig som sparkar sönder ditt ben.

- Jag kan inte idag, men vi får se imorgon. Svarade jag snabbt och försökte undvika ögonkontakt med Dylan.

- Aa, okej, visst, om du vill så kan jag fixa den själv?

- Jag har sagt det förr och jag säger det nu, det här är ett sammarbete. Svarade jag och kom ihåg första dagen han frågade samma fråga.

- Aa, okej, visst. Sa han snabbt och gick tillbaka till sin bänk.

- Ouuu, någon är kär i dig! Sa Alisha och slog till min arm.

- Aj! och nej, vi jobbar bara på ett projekt tillsanmans, om jag skulle få välja själv skulle jag lätt ta Stefani.

- Juste! Stefaniiii vad har hänt med den bruden? Jag har inte sätt dig med henne på ett bra tag. Sa Alisha och kollade intresserat på mig.

- Hon är sjuk, och hon har bråkat med sin mamma jag vet inte, hon svarar inte när man ring-

- TYSTA I KLASSRUMMET! MAN VISKAR MED VARANDRA INTE SKRIKER RAKT UT I KLASSRUMMET! Varnade läraren och öppnade smartboarden. Jag suckade högt och satt in hörlurarana i örat och läste första talet. Fuck my life…

 

Jag vaknade för ett bra tag sen av Justins sms. Jag blev glad inbodds av att få sms från honom fast ända arg på Justin. Jag hade tagit reda på vad Vendela höll ifrån mig på mitt sätt. Conor hade skickat bilder på Justin och en annan tjej som verkar heta Leona tillsammans, kyssas sedan dag 1. Jag var redan fixad och klar för att gå. Jag skulle möta Kesha. Jag kunde inte förstå varför Alisha var så himla emot henne hon sa något att hon förstörde henne förhållande, fast jag brydde mig inte så mycket. Själv tyckte jag att Kesha var rätt schysst. Jag satte mig i Justins bil och åkte för att träffa henne. Han skulle nog inte bry sig om jag lånar den då och då. Anna, Liz och Vendela hade fått reda på vår lilla plan och ville hoppa med på vårt tåg och åka på ett litet äventyr fast det hade helt andra planer. Anna och Vendela ville ha helt andra roller än vad jag tänkte på. Förslagen åkte till resten av tjejerna och förslagen accepterades. Liz var just nu den ända som inte ville åka med p turen. Hon var rädd och tveksam, hon ville inte såra ”Markus”. I slutändan så jobbar också killarna med det här och har mycket mer erfarenhet än oss. Justin har jobbat med detta sedan han var 16 år alltså i 6 hela år och vi? För två dagar sedan började allt. Vi visste också hur resan skulle sluta och vem vi skulle stötta på. Jag parkerade bilen vid köpcentrumet och klev av. Kesha stod och väntade bredvid en stor klädaffär.

- Jag började tvivla att du inte skulle dyka upp. Sa hon och kramade mig

- Trafik. Sköll jag på och började gå mot ett stort café.

- Vill du dricka något? Frågade Kesha och vände sig mot mig.

- Nä, det är bra. Sa jag snabbt och satte mig vid ett bord. Som småningom kom Jenna och Alisha. Vi satte oss runt ett bort längst ut i cafét för att kunna diskutera detta utan att någon stör.

- Vendela och Anna vill hjälpa till, fast inte på sättet vi tror utan de vill låtsas jobba för andra fast på riktigt jobbar de för oss. Sa jag och kollade på allihop runt bordet.

- Vadå som dubbelagenter eller? Frågade Alisha och kollade konstigt på oss.

- Ja typ så, om du tolkar det på det sättet så ja. Svarade jag och gav en konstig min.

- oh herre gud, det här är så jävla häftigt. Sa Alisha uppspelt. Hon såg ut som ett litet barn som har fått godis på en måndag.

- Okej schhh, hur ska vi kunna sälja varorna utan att bli tagna? Frågade Jenna och kollade stort på mig.

- Jag ska försöka fixa det. Svarade jag ärligt och försökte komma på någon som skulle kunna hjälpa oss. Jag kom på ett par Charlotte en tjej som jobbade med mig förut. Jag hade kvar hennes nummer. Hon hjälpte mig när jag ville få något saftigt skvaller om Diana och pokersalen. Jag kände ett par som skulle intresseras av våra förslag, om inte? Tar jag bara Vendela och Anna in.

 

Med Kayla snacka så sms:ade jag Justin. Han vår så jävla nyfiken så det gick över gränsen. Kayla hade berättat att hon var hemma hos mig igår kväll, fast vad vi gjorde berättade hon inte och nu vill han ha ut allt ifrån mig. Tack Kayla, tack. ”För fucking sista gången Justin hade vi bara en tjejkväll, kollade på film, myste! Vad förstår du inte med det?! Sluta vara så jävla avundsjuk att du inte har din tjej med dig!” och med det sms:et stängde jag min mobil och kollade koncentrerat på tjejerna igen.

- Okej, när ska vi till pokersalen då? Frågade jag och kollade upp på Kayla.

- Ikväll, och det är bäst om vi sätter igång nu, jag skickar ett sms till Vendela och Anna så försöker någon av er övertala Liz. Sa Kayla och tog upp sin mobil.

- Jag kan. Svara Kesha. Jag och Jenna ställde oss upp för att komma hem till mig. Det var lika bra att vi börjar fixa oss redan nu.

 

Vi fixade oss och var klara för att gå klockan var runt halv tio på kvällen. Vi satte oss i bilen Kayla körde i och åkte till pokersalen.

- Hur känner du till det här stället? Frågade jag Alisha och kollade på henne genom backspegeln på bilen.

- Jag har vart här ett par gånger. Svarade hon snabbt.

- Var det här Jus-

- Ja. svarade hon innan jag hann säga klart meningen. Utan prat kom vi dit på några minuter. Salen var stor fullt med rika mäniskor, tjejer klädda i slampiga klänningar och killar i kostym. Musiken var hög och kristallkronorna var stora som berg.

- Ser du där uppe?! Frågade Kayla och pekade upp på ett rum i runt tredje våningen.

- Ja vad är det med de? Frågade jag och rättade till klänningen jag hade på mig.

- Dit ska vi, det är där de dealar med varorna och pengarna om han accepterar oss så hämtar vi lastbilarna imorgon till stället han ber om, om inte… Avsluta Kayla. Jag förstod.

 

Tjejerna fixade till klänningarna slängde med håret och gick med fasta steg på sina klackar mot rummet. Mannen satt på en bekväm fåtölj och kollade imponerat på tjejerna.

Tjejerna gav sitt förslag, la ut fler själ varför mannen borde välja dem och han köpte vadet.

Med stolta gick tjejerna ner till den stora salen för att fira att det äntligen har hoppat med på tåget. Imorgon kväll förändras allt för dem.


Okej det där var ett lååååååångt kapitel med MYCKET information! hehe

Hoppas ni förstod allt, OCH KOMENTERE PRETTY PLEASE!!

MUCH LOVE! :D

   

 

 

 

LÄNKBYTE!

Kategori: länkbyten

Kap. 17 "We are good girls and we lie..."

Kategori: We are good girls and we lie...

 
 

Vi satt i flyget på väg till Canada. Jag kände mig lite nervös, det var för flera år sedan jag åkte till Canada, skulle jag träffa mina föräldrar igen? Skulle dem uppskatta mig? Jag borde bara glömma den tanken. De slängde ut mig av mitt beteende och jag har inte ändratts sen den dagen. Jag är fortfarande den kalla och hjärtlösa Justin.

- Är du okej? frågade Jason och avbröt mina tankar.

- Aa, jag hade lite tankar på huvudet. Sa jag snabbt och drog en hand igenom håret. Han nickade och fortsatte hålla på med sin mobil. Jag vände blicken mot resten av killarna, Alex och Markus satt bredvid varandra och diskuterade om massa saker medan Leona satt själv med hörlurar på. Jag ställde mig upp och gick mot Leona och satte mig bredvid henne. Snabbt tog hon av sig sina hörlurar och kollade konstigt på mig.

- Ville du något eller?

- Är det något problem om jag sitter här, eller? Frågade jag smickrande.

- Inte alls… svarade hon smickrande och la ifrån sig hörlurarna. Hon gav mig ett stort leende, som också gjorde mig glad fast påminde mig väldigt mycket om Kayla.

- En kille som du borde ha en tjej? Eller har du inte hittat den rätta en? Frågade hon och la sin hand på min axel.

- Jag väntar nog bara på det rätta tillfälligt. Sa jag och gav ett falskt leende. Hon påminde mig så mycket om Kayla. Det var som om hon ville att jag hela tiden ska tänka på henne. Kayla var verkligen inte glad när jag lämnade. Hon sa inte ens hejdå, och det gjorde mig bara arg och irriterad. Jag kunde ibland inte förstå hur hon tänkte, jag som trodde att allt blev bra emellan oss, jag verkar ha haft fel hon kanske alls känslorna jag känner för henne. Och medan jag är borta ifrån henne tänker jag bli den gamla Justin. Jag tänker göra vad jag vill och fucka vem jag, och den första kommer Leona vara. Hon verkar vara snäll och bra i säng. Jag blängde lite på henne, hon skrattade generat och kollade ner på sina händer. Hon var faktiskt rätt söt och öppen, inte som Kayla, kall fast het som fan och en person jag inte kan leva utan, jag skulle bli galen om jag såg henne med en annan kille än mig. Leona lutade sig och la sitt huvud på axeln. Jag gav henne ett litet leende och la min arm runt hennes midja, varför är detta inte Kayla istället för Leona.

 

- Varför vill du göra det? Frågesatte Vendela för hundrade gången.

- Säg inte att du inte skulle göra samma sak om det handlade om Conor.

- Nej, eftersom jag litar på honom. Sa hon och slängde med armarna.

- Men jag har inte kommit till den nivån att jag ska börja ”lita” på honom! Såg du inte honom innan han stack?! Han sa inte ens hejdå, han kollade bara på mig och sedan gick. Sa jag surt och försökte glömma bort blicken han gav mig. Så kall.

- Okej, min din idé suger, hur tror du han skulle reagera om han märkte, tänk om allt du tror inte är sant? Du skulle han vara jätte arg på dig. Förklarade Vendela, och hur mycket tror hon jag bryr mig? Jag ger inte ett skit om Justin blir arg eller inte. Gud vet vad han håller på med den månaden.  Jag ställde mig snabbt upp och gick upp till mitt rum, och synen jag såg var inte den jag hade förväntat mig. Mitt rum hade förvandlats till en sopptipp.

- Vad i helvete händer här?

- Ursäkta mig fast ingen sa till oss vart vi ska sova, så vi fixade det själva! Sa Anna och kollade på som om det vore det mest självklara grejen i världen.

- Har någon öppnat min garderob? Frågade jag snabbt och gick snabbt mot min garderob.

- Nej? Varför? Är det något du har där inne som du inte vill visa? Sa Anna smickrande och försökte se vad jag hade där inne.

- PRIVAT! Sa jag och smällde på garderobsdörren hårt.

- Ni får inte sova här, alla går in till Justins rum! Sa jag och försökte få ut Anna och Liz.

- Men han sa att vi inte få-

- Men han är inte fucking här, så alla går till hans rum! Sa jag irriterat och hjälpte till att få ut deras bagage. Suckande släpade båda sina väskor ut från mitt rum till Justin. De stannade i Justins stora rum medan jag hämtade min jacka och ett par boots, gick ut från mitt rum och låste dörren. Jag kollade att det var låst innan jag lämnade övervåningen. Vendela satt på soffan med en chockad min. Jag gick försiktigt fram till henne och satt mig bredvid.

- Har något hänt? Frågade jag och försökte se vad hon läste eller såg.

- Va? Nej! Sa hon snabbt och la ifrån sig mobilen, hon döljer något, något som handlar om mig.

- Vendela, just nu är du den ändra jag litar på, vad är det!

- Kayla sluta vara så jävla nyfiken, det handlar inte om dig, okej? Sa hon högt och ställde sig upp.

Varför döljer hon något från mig?

 

Vendela kände sig arg på sig själv. Varför kunde hon inte bara berätta allt till Kayla? Conor hade skickat ett par bilder på Justin och en tjej som heter Leona. Om Vendela skulle visa Kayla bilderna skulle Kayla säkert bli förkrossad arg och aldrig mer lita på en annan kille. Fast Vendela inte kände Kayla så bra, så ville hon bara de goda.

 

Alex och Jason satt och diskuterade om transporterna och varorna medan Conor och Justin satt vid ett hörn och pratade om livet.

- Att du är med Leona är verkligen inte en bra idé om du vill koppla av kan jag och du dra till någon klubb eller så. Sa Conor övertygande och kollade på Justin.

- Varför är du emot tanken att jag hänger med Leona? frågade Justin och la armarna i kors.

- För ditt eget bästa Justin, det har bara gått några timmar sedan du lämnade Kayla och redan vill du skaffa en ny tjej? Har du inte några känslor eller? Pratade Conor äntligen ut.

- Sluta ge mig så många fucking råd, jag gillar livet så här! Okej? om du har något jävla problem med det sluta lägga dig i! Och sluta fucking bry dig! Skrek Justin och slängde på bordet framför dem. Conor blev frustrerad och gick ut från rummet. Conor gick mot Jason, Markus och Alex som kollade chockat på honom.

- Vad?! Sa Conor irriterat och slängde sig ner på soffan.

- Har det hänt något mellan dig och Justin eller?

- Nej. Sa Conor snabbt och plockade upp mobilen som låg på soffbordet. Han sms:ade snabbt Vendela och la sig ifrån mobilen.

Wilma var hemma hos mig idag, vi bestämde oss att skippa skolan idag, ingen skulle skadas av det. Jag satt mig på soffan och filade naglarna medan Wilma satt på andra änden och smaskade på sitt tuggummi. Jag slängde ifrån mig filen och tog tag i fjärrkontrollen till tv:n. Jag var uttråkad. Uttråkad av livet, inget dramatiskt hända, bara gamla tråkiga rutiner. Jag ville ha spänning, rörelse och drama. Just nu saknade jag allt. Jag tog upp mobilen och ringde upp Justin. Det tog tid tills han svarade, jag skulle precis lägga på innan han svarade.

- Äntligen! Efter hundrade signalen. Sa jag med ett litet leende på läpparna.

- Hoppas det här är viktigt. Sa han snabbt.

- Eh? Ja, ville snacka med Kayla. Hittade jag på snabbt och lät en aning bitchig.

- Men varför ringer du inte fucking henne då? Frågade han irriterat.

- Ursäkta mig? Men är det inte du som har hennes mobil? Justin, du behöver inte låta så jävla otrevlig. Sa jag bestämt och knöt ihop handnäven.

- Justiiin koom tiilbaaka, vänta en sekund. Sa han och stängde av högtalaren. Vad i helvete var det där i bakgrunden?

Jag tog upp mobilen och sms:ade Kayla snabbt, innan jag hann fråga något hade hon redan planerat hela kvällen. Den här kvällen kommer bli lång, det är nog bäst att jag börjar fixa grejer redan nu.

 

Dylan satt hemma hos mig medan vi höll på med hemmauppgiften. Han såg rätt söt ut, men han var verkligen inte min typ. Jag dejtar inte nördar är nog helt klart. Vi satt i köket medan mamma då och då går förbi oss. Så klart så tror hon att det skulle vara något mellan oss fast nej. Det var inget. Jag hade verkligen inte lust dejta någon. Just nu vill jag vara singel och njuta av det.

- Tycker du jag ska använda den här bilden på presentationen? Frågade plötsligt Dylan och visade mig en ful bild från Google på två stäckgubbar.

- Usch nej, försök att hitta något annat. Sa jag och lutade mig mot min arm.

- Okej. Sa han snabbt och vände datorn åt sitt håll. Jag suckade högt och drog åt mig mobilen. Ett oläst medelande från Alisha. Snabbt låste jag upp skärmen och läste det som stod på skärmen.

”Det kommer bli som gamla goda tiden girl, men den här gången jobbar vi tillsammans, ikväll runt nio hos mig, ses”

Jag hade förstått sms:et och vad hon menade. Men varför blev jag just bjuden? Jag trodde att det inte gillade mig? Jag trodde att jag bara var den tjejen som blev extra tyngden på deras axlar.

Jag ville gå. Jag ville vara med, snabbt var jag tvungen att hitta på en lögn till mina föräldrar och det är nu mycket lättare en förr, jag är nitton år och har större frihet en vad jag hade när jag var sexton. Snabbt checkade jag till klockan ”19:47” stod det, det fanns ingen tid jag kunde spilla.

- Du Dylan, det hände något jätte viktigt och jag måste verkligen gå… sa jag och ställde mig upp.

- Ehh, visst, klockan var redan mycket så jag packar. Sa han och slog igen böckerna samt dator. Jag ledde honom till ytterdörren och på någon sekund var han borta, äntligen. Jag sprang upp till mitt rum bytte om till ett par bättre jeans och en annorlunda jacka. Förklara till mamma snabbt varför jag var tvungen att gå och att jag kanske kommer sent.

Jag gick snabbt ut, satte mig i min bil och körde hem till Alisha.

Nu kör vi, exat som gamla goda tiden…  


Jag vet att det var en kort del fast jag har redan påbörjat på nästa kapitel! :D

Vi kommer nu ha höstlov så då kommer jag ha mycket mer tid att skriva, då kanske det kommer ut fleeeer kapitel, yeey! =)

Hoppas ni gillar kapitlet! <33 MUCH LOVE!

 
 
 

Jag är hemsk, jag vet...

Kategori: We are good girls and we lie...

Jag vet, jag vet, jag vet, jag la upp en sneak peak förra veckan och ni har fortfarande inte fått ert kapitel :(
JAG LOVAR! jag skulle skriva fast helgen blev fullbokad och jag har inte så mycket tid på vardagarna. Fast så fort jag har chansen att skriva så skriver jag tills kapitlet är klart och kanske blir det ett extra kapitel!! :D

SNEAK PEAK KAP. 17

Kategori: We are good girls and we lie...

Jag tänker göra vad jag vill och fucka vem jag, och
den första kommer Leona vara. Hon verkar vara snäll och bra i säng. Jag blängde
lite på henne, hon skrattade generat och kollade ner på sina händer. Hon var
faktiskt rätt söt och öppen, inte som Kayla, kall fast het som fan och en
person jag inte kan leva utan, jag skulle bli galen om jag såg henne med en
annan kille än mig.